Un oficial pleacă de la Dinamo la Voluntari


-->
Reunirea dinamoviştilor este programată marţi, 15 iunie, la ora 10:00, în cantonamentul de la Săftica. Se va începe cu testare pentru toţi componenţii lotului si continuă, în jurul orei 11:00, cu primul antrenament condus de Dusan Uhrin.

Pe lângă plecările de jucători care deja s-au produs sau urmează să se producă, sursele Telekom Sport mai susţin că organizatorul de competiţii al clubului Dinamo, George Trandafir, urmează să schimbe tabăra şi să ajungă la FC Voluntari.

Acolo, oficialul dinamovist are un aliat în persoana lui Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului din Ilfov. Cel din urmă s-au despărțit de Dinamo după un mandat foarte lung, dar și foarte complicat. Vizibil afectat de reacțiile fanilor, acesta a decis să meargă la Voluntari, acolo unde este un alt dinamovist, Ioan Andone.

Trandafir a fost arbitru la începutul carierei, dar a devenit apoi delegat la Dinamo II, în timpul în care Florin Bratu era antrenor principal al echipei secunde. În primăvara anului 2018, acesta a devenit organizatorul de competiții, odată cu promovarea lui Ionel Dănciulescu în funcția de director general.

Citește și:

Klaus Iohannis l-a invitat pe Joe Biden la București: ”A fost de acord”

Previous Șef nou la Dinamo
Next Dragoș Grigore la Dinamo? „Ne-am văzut”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *