Un oficial dinamovist îl desființează pe Uhrin


-->
Gică Mihali, legenda lui Dinamo, a rămas să se ocupe de Dinamo după retrogradare, în timp ce Dusan Uhrin a părăsit România și are șanse aproape nule să mai revină. Acesta a dezvăluit pentru ProSport că alegerea lui Uhrin de a părăsi România la nici 24 de ore de la retrogradarea lui Dinamo este una lipsită de bun simț.

„Eu o să încerc să ajut cu tot ce pot aici la Dinamo, dar nu mi se pare normal modul în care Dusan Uhrin a procedat. Ne-a lăsat baltă, și retrogradați, în Liga 2, și a plecat din România la nici 24 de ore după cea mai mare rușine din istoria lui Dinamo. Stai, bă, frate și tu câteva zile în România și vezi ce se întâmplă cu Dinamo, de ce fugi așa acasă?

Ne consultăm unii cu alții, vedem ce naiba mai putem să facem pe viitor, nu să dăm bir cu fugiții. Cineva trebuie să își asume și această retrogradare, dar unii pleacă pe ușa din dos, iar alții rămân acum cu toate problemele astea. La suporterii ăștia ai noștri nu ne gândim? Consider că, dacă vrem să facem ceva pe viitor, trebuie să aducem oameni de caracter și oameni care suferă cu adevărat pentru culorile astea ale lui Dinamo”, a spus Gică Mihali pentru ProSport.

Citește și:

Recensământ 2022: ”Să prezinte legitimația. Și în afara locuinței”

Previous Vine Viorel Moldovan la Dinamo?!
Next Gică Mihali îl face praf pe Grădinaru

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *