Un ochi plânge, un ochi râde. ”Voiam să-l fac să-i demonstreze Strâmbului”


Dinamo continuă play-out-ul ce trebuie să anunțe marea revanșă pentru 2020, când Mircea Rednic a anunțat că se luptă pentru event. Până atunci, ziua de azi a adus listele selecționerilor Cosmin Contra și Mirel Rădoi pentru prima reprezentativă, respectiv cea de tineret. Nistor n-a prins lotul, în schimb a făcut-o Sorescu la U21!

În stilul său caracteristic, Rednic a comentat amuzat situațiile:

hotel iceberg balcic-->

„E o surpriză plăcută că a fost convocat Deian. Chiar mă bucur foarte mult pentru el. Acum eu sunt foarte îngrijorat ce-o să facă Nistor fără el, că n-o să mai aibă şofer.

Cu Nistor am văzut că n-a mers tactica mea. N-am reuşit să-l fac pe Contra să zică: ”Hai că-i arăt eu lui Strâmbu şi îl chem pe Nistor!”. Îmi pare rău, e un jucător care poate face diferenţa! Mi-a lipsit mie, cu el în echipă eu cred că puteam fi în play-off. El zice că nu e afectat, dar cine nu îşi doreşte să fie la naţională?! Eu nu vorbesc aici de dragul de a propune un jucător.

Aveai nevoie de un jucător ca Nistor! E un jucător de experienţă, care îţi poate face diferenţa! Putea să fie chemat! Nu vreau să o ia ca pe o critică, pentru că el îşi asumă responsabilitatea, dar eu mi-am spus părerea lucrând cu Nistor zi de zi. O să vedem dacă ne putem califica la EURO fără Nistor”, a declarat Mircea Rednic.

Citește și:

Câte transferuri mai vrea Rednic pentru a face eventul în 2020

Previous Joacă la națională și pune presiune pe Contra: ”Nistor merita!”
Next Pune presiune pe Negoiță. Ce planuri are Rednic la vară

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *