Un nume mare vrea să se implice și el la Dinamo: ”Ar trebui să se uite în ochii lor”


Fostul director general al lui Dinamo, Adrian Mutu, în prezent selecționerul echipei U21 a României, spune că vrea să se înscrie și el în programul DDB și le transmite un mesaj jucătorilor dinamoviști și lui Adrian Mihalcea.

”Orice punct pierdut te aruncă în hora retrogradării. E o zonă periculoasă. Sincer, îmi pare rău de Dinamo, mai ales de situația magazionerului infectat cu COVID. Voluntariul văd că s-a apropiat foarte mult, probabil și alte echipe vor pune presiune.

Dinamoviștii trebuie să fie foarte atenți, să nu riște, că ar fi păcat să ajungă și mai jos! Fizic, jucătorii vor fi afectați, după o altă pauză. Nu știu cât timp au avut la dispoziție și cât s-au antrenat după două luni de stare de urgență, respectând anumite reguli. Sper, pentru prietenul meu Adrian Mihalcea, să aibă sucees.

Nu mi-am făcut card de socio, nici n-am avut timp să mă gândesc la acest lucru, dar mă voi gândi. E de apreciat ce fac suporterii. Jucătorii ar trebui să se uite în ochii fanilor. Fiindcă oamenii au fost alături de Dinamo, au adus bani de acasă ca să fie bine echipei și clubului. Așa, dacă te uiți pe clasament, e posibil orice. Dar nu cred că se va întâmpla să retrogradeze”, a declarat Adrian Mutu.

Citește și:

Doi jucători importanți în play-off devin liberi: ”Clubul nu le mai poate prelungi contractul”

Previous Detalii despre cei 500.000 de euro de la spanioli: ”Eu am obligația”
Next Ultimele detalii de la Dinamo și starea managazionerului: "Asta ne-a spus"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *