Un nou transfer la Dinamo FOTO


Bun venit la Dinamo București, Juan Camara!

București, 9 septembrie 2020. Transferat temporar de la clubul polonez Jagiellonia Białystok, fotbalistul spaniol Juan Camara a trecut vizita medicală efectuată la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) și a semnat un contract cu Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, a declarat directorul sportiv Rufo Collado.

6 este numărul cluburilor la care a evoluat Juan Camara în carieră: Villarreal, Barcelona, Girona și Reus (Spania), Miedz Legnica și Jagiellonia Białystok (Polonia).

3 meciuri a jucat Juan Camara în acest sezon pentru Jagiellonia Białystok, două în campionat și unul în Cupa Poloniei.

54 de meciuri, 5 goluri și 4 pase decisive are Camara în prima ligă din Polonia pentru Miedz Legnica (2018-2019) și Jagiellonia Białystok (2019-2020).

1 meci în Champions League a jucat Juan Camara pentru marea echipă a Barcelonei, pe 9 februarie 2015, scor 1-1 în deplasare cu Bayer Leverkusen.
Pentru Barcelona a mai evoluat într-o partidă din Cupa Spaniei, pe 10 februarie 2016, scor 1-1 pe terenul celor de la Valencia.
La echipa secundă a Barcelonei are 61 de meciuri, 12 goluri și 8 pase decisive.

51 de meciuri și 6 goluri are Juan Camara în al doilea eșalon din Spania, Segunda Division, pentru Villarrreal B, Barcelona B, Girona și Reus.

-->
Previous Un nou mijlocaș la Dinamo
Next Cosmin Contra vrea și români la Dinamo. Planurile antrenorului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *