Un nou transfer la Dinamo: ”Ăsta este adevărul”


Dinamo este aproape să bifeze un nou transfer spectaculos. Așa cum vă anunțam ieri, șefii ”câinilor” negociază de la începutul săptămânii cu Ante Puljic, fundașul croat confirmând acest fapt. Bogdan Bălănescu a fost cel care l-a contactat pe fotbalistul care este foarte iubit de fanii dinamoviști.

Ante Puljic le-a mulțumit în această seară suporterilor dinamoviști care l-au asaltat cu mesaje pe facebook printr-un mesaj scurt în care i-a informat că sunt șanse să ajungă în Ștefan cel Mare.

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje, adevărul este că negociez cu Dinamo și vom vedea ce se întâmplă.”, a scris fotbalistul în vârstă de 31 de ani.

Cel mai important gol înscris de el a fost în egalul din semifinala Cupei României cu FCSB, scor 2-2, iar în urma rezultatului Dinamo a ajuns în finală.

De-a lungul carierei, Ante Puljic a mai trecut pe la echipe precum Lokomotiva Zagreb, Dinamo Zagreb, Gent, și Tom Tomsk. Fostul dinamovist a câștigat de două ori titlul în Croația, o cupă a Croației și un titlu în Belgia.

Citește și:

A venit la Dinamo și anunță: ”Nu contează nimic altceva”

-->
Previous A venit la Dinamo și anunță: ”Nu contează nimic altceva”
Next Mircea Rednic se poate întoarce în Liga 1. Cine încearcă să-l atragă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *