Un nou transfer astăzi pentru Dinamo


-->

Dinamo reușește să surprindă pe piața de transferuri și să se întărească în ultima clipă pentru salvarea de la retrogradare. Flavius Stoican mai primește astăzi un transfer important pentru îndeplinirea acestui obiectiv.

Christian Irobiso semnează astăzi cu Dinamo

Christian Irobiso va fi declarat astăzi liber de contract de către comisie. După această decizie el va ajunge la Dinamo, de la Gaz Metan Mediaș, care-l va pierde din cauza restanțelor financiare.

Irobiso are 28 de ani și este o soluție pentru linia de atac a ”câinilor”, una dintre cele mai puțin ineficiente în acest sezon. Irobiso s-a remarcat în meciul cu CFR Cluj pentru Gaz Metan, când a dat o pasă de gol pentru medieșeni. Fotbalistul nigerian a ajuns la Gaz Metan anul trecut, de la Varzim.

„Dinamo nu va retrograda, eu sunt sigur de acest lucru și de aceea am și rămas, că altfel aș fi plecat. Vom putea susține planul. Dacă se va întâmpla, dar nu vreau să mă gândesc, ar fi mult mai greu de susținut planul. Ne gândim să facem puncte și să urcăm cât mai mult în clasament”, a spus recent Iuliu Mureșan.

Gabriel Moura, despre transferul lui Dinamo

”Prin intermediul unui prieten foarte bun, Antonis Antoniou, el m-a ajutat și când m-am transferat de la Dinamo la Gaz Metan, acum m-a „adus” înapoi. Crede-mă, totul s-a derulat foarte repede, în ultima zi de transferuri. Și-apoi, Dinamo rămâne Dinamo! Chiar așa e! Știu că echipa este la retrogradare, dar noi, la echipă, de la primul feeling, am observat că avem încredere mare, nu există o atmosferă apăsătoare, de oameni înfrânți. Știm că drumul spre succes e dificil, că este mult mai greu să te lupți pentru a te salva decât pentru un trofeu.

Dar Dinamo e Dinamo, este o mândrie să porți un tricou de tradiție în România, împreună cu masa mare de suporteri vom îndeplini obiectivul. Sunt ferm convins că ne putem salva de la retrogradare. Nu retrogradăm, niciodată!”, a declarat Gabriel Moura pentru gsp.ro.

Citește și:

Ozonoterapie: organismul respinge durerea

Previous Andrei Cristea despre Dinamo: ”Timpul nu așteaptă”
Next Două vești foarte bune pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *