--> -->

Un nou sponsor se va alătura echipei


-->
Dinamo a prelungit contractele cu sponsorul principal Unibet și cel tehnic, Macron, iar „câinii” vor avea și susținerea financiară a unui nou sponsor, tot din zona pariurilor: Vlad Cazino.

Reprezentantul adminstratorului judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK şi a precizat că parteneriatele cu cei doi sponsori vor continua: „Unibet și Macron sunt doi parteneri cu care vom continua colaborarea. Cel puțin încă un partener important vine de pe piața de pariuri”, a explicat oficialul lui Dinamo pentru site-ul nostru.

Din informațiile FANATIK, Dinamo ar putea primi conform noii înțelegeri aproximativ 400.000 de euro de la Unibet în următorul sezon din Casa Pariurilor Liga 1.

FANATIK a aflat că noul partener de care vorbeşte Răzvan Zăvăleanu este Vlad Cazino, primul cazino online cu specific românesc creat în 2018. Compania face parte din grupul Kindred, la fel ca Unibet.

Înțelegerea dintre Dinamo și Vlad Cazino va fi valabilă pentru următorii doi ani, iar clubul din Ștefan cel Mare va primi o sumă importantă de bani, chiar dacă nu la același nivel ca sponsorul principal, Unibet. Noul partener nu va apărea pe tricourile de joc.

Citește și:

Alexa, luat tare: ”Te-ai iubit cu Prodanca?”

Previous Cine ar veni la Dinamo și în Liga 2
Next Cristi Bobar: „Procesul va începe pe 14 mai”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *