Un nou sponsor la Dinamo


-->
Deși Dinamo este o echipă de tradiție, în prezent clubul este o nou promovată. Cu toate acestea, Dinamo încă atrage foarte mulți sponsori alături de ea.

Clubul a anunțat miercuri un nou sponsor, prin intermediul rețelelor de socializare.

„COMUNICAT OFICIAL
București, 9 august 2023

Clubul de fotbal Dinamo București, prin Administratorul Special Vlad Iacob, dorește să transmită următoarele:

Suntem entuziasmați să anunțăm faptul că un jucător important din industria de facility management se alatură clubului! Logo-ul noului partener se va regăsi pe shortul oficial de joc al clubului nostru.

O companie 100% românească, mTehnic Group este un jucător important pe piața de facility management din România, având acoperirea națională și punctele de lucru din 21 de județe.

Mai mult decât o companie, mTehnic Group reprezintă parteneriatul a 4 companii specializate în amenajări și mentenanță tehnică, cu 12 ani de experiență și aproape 200 de angajați, devenind astfel un furnizor de servicii integrate, complexe și complete.

Grupul mTehnic deservește cu succes companii mari și foarte mari din toate domeniile, cu sute de locații răspândite pe întreg teritoriul României, ce necesită mentenanță periodică, dar și un partener pe care se pot baza pentru intervenții rapide în caz de urgență.

mTehnic dezvoltă în fiecare an soluții ce acoperă toată gama de servicii necesare unui spațiu comercial sau rezidențial: design și fit-out interior, amenajări, producție și implementare semnalistică, mentenanță tehnică, reparații, curățenie spații corporate și rezidențiale, îngrijire și mentenanță spații verzi, dezinsecție, dezinfecție, deratizare, montare și mentenanță sisteme de aer condiționat și centrale termice, montare panouri fotovoltaice și sisteme smart home.

mTehnic Group a înregistrat o creștere rapidă în ultimii ani, poziționându-se în topul celor mai bune companii de profil, iar pasiunea pentru fotbal a făcut posibilă alăturarea în grupul celor care investesc și cred în viitorul fotbalului românesc. Mai multe informații despre cel mai nou partener al echipei se regăsesc pe mtehnic.ro.”

Citește și:

Legătura dintre Victor Cornea și familia Iohannis

Previous Anunț important al clubului
Next Ovidiu Burcă a pus stop transferurilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *