Un nou scenariu: investitor asociat cu un mare club din Turcia


Pablo Cortacero și echipa sa formată la București au imaginație. Isma Lopez a povestit pe larg despre minciunile spaniolilor și acestea continuă prin angajații aduși de Dorin Șerdean. Este vorba despre Radu Birlică, instalat ca director de marketing, care de când a venit a adus un sponsor Phoenicia, prin care doar au unde să fie cazați conducătorii spanioli și români cu mic-dejun inclus. În rest, s-a mai lăudat cu compania Sixt, care a fost adusă ca sponsor în urmă cu trei ani de către Bogdan Bălănescu.

Acum, Birlică a venit cu un scenariu SF, pus probabil de șefii clubului pentru a mai trage de timp, având în vedere că cei 1,5 milioane de euro de la Cortacero vin ”peste 3-5 zile”. Adică ”proxima semana”(n.r. săptămâna viitoare) sau cel mai corect ”nunca”(n.r. niciodată), iar clubul se va îndrepta spre faliment.

”Ca să vedeți un paradox, eu sunt plecat din București la o întâlnire cu un viitor partener turc care, culmea, vrea să sponsorizeze clubul cu o sumă foarte mare. El sponsorizează și clubul Fenerbahce și încă un club din prima ligă din Turcia. Au o foarte mare fabrică de îmbrăcăminte din Turcia.

Avem o relație personală, l-am convins, i-am explicat situația de la început, i-am spus că avem cea mai frumoasă galerie, că Dinamo este un brand. I-am prezentat și părțile negative și pe cele pozitive și dânșii sunt de acord să se asocieze cu noi în condițiile astea”, a declarat Birlică la GSP Live.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Comori de descoperit în satul Sic

Previous Isma Lopez, mărturie pentru spanioli despre fani din DDB: ”Ne-am dat seama”
Next Scrisoarea lui Cosmin Contra: "Dragi suporteri dinamoviști"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *