Un nou scandal cu un om al lui Cortacero la Săftica


Spaniolii de la Dinamo aduși de Pablo Cortacero se plâng că nu e bine la club, dar nici nu pleacă.

Leo Fuentes(n.r. numărul 5 din foto) cel impus la Dinamo ca antrenor cu portarii, dar fără vreo atestare pentru acest post, dinamoviștii fiind nevoiți să-l treacă pe bancă ca delegat, este unul dintre apropiații lui Cortacero.

Patronul lui Dinamo a ordonat ca el să fie plătit la zi în momentul în care în octombrie au intrat banii din drepturile TV. În schimb, jucătorii au rămas neplătiți, iar lui Mulțescu i s-a plătit a treia parte dintr-un salariu de pe luna august.

Leo Fuentes a fost anunțat după plecarea lui Cosmin Contra, de către conducere, că nu va mai face parte din noul staff al lui Jerry Gane. Fostul secund al lui Contra îi va conduce pe ”câini” cel puțin până la finalul acestui an. În locul lui Leo Fuentes a fost desemnat antrenor cu portarii Cătălin Mulțescu.

Un episod de cascadorii râsului a avut loc în această dimineață la Săftica. Dacă Rufo Collado a înțeles că nu mai are ce căuta la Săftica după ce suporterii l-au luat la rost săptămâna trecută, dar și după episodul de la Pitești, când jucătorii i-au transmis lui și lui Marius Iorga că nu mai sunt bine-veniți în cadrul echipei, Leo Fuentes a venit în această dimineață la antrenamentul ”câinilor”.

Fuentes a sosit la Săftica înainte de venirea jucătorilor și s-a îmbrăcat în echipamentul lui Cătălin Mulțescu. Când a ajuns fiul lui Gigi Mulțescu la antrenament, nu înțelegea unde-i este echipamentul și ulterior a văzut ce s-a întâmplat. Cu greu, spaniolul a fost convins că nu mai are ce căuta la echipă și trebuie să înapoieze echipamentul deținătorului de drept.

Citește și:

Mesaj de la dinamoviști pentru Cosmin Contra: ”Du-ne la ușa infractorilor, așa-ți vei lăsa ușa deschisă acasă!”

-->
Previous ULTIMA ORĂ Anunțul lui Pablo Cortacero referitor la bani
Next Ante Puljic, veste foarte bună pentru suporteri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *