Un nou pericol pentru Dinamo: ”Dacă se încăpățânează sunt pasibili să plătească 600.000 de euro”


Dinamo are probleme mari financiare, dar acestea nu vor mai fi atât de mari dacă Pablo Cortacero ar face un pas în spate. Doar că nu vrea sub nicio formă, ci continuă cu minciunile că vor veni cei 5 milioane de euro, presupusa mărire de capital.

Diego Fabbrini n-ar vrea să plece de la Dinamo, dar nici să-i fie din nou micșorat salariul pe care nici așa nu este sigur că-l va primi. Așa că impresarul Florin Manea explică situația sa.

”Durează cam două luni să devii liber. El nu a avut intenția să plece, nici acum nu are. Dar dacă situația este cum este. A renunțat la bani pentru că și-a dorit să vină la Dinamo, apoi i s-a cerut să renunțe la alți bani. Acum iar i se cere să renunțe la bani?!

Dacă el rămâne liber de contract, Dinamo va trebui să plateasca 200 de mii de euro către ȚSKA Sofia. Eu le-am zis celor de la DDB…

Eu îi apreciez pe cei de la DDB, dar cred că gândesc mai mult cu inima și nu cu capul. Dacă se încăpățânează și nici nu o să îi dea banii, sunt pasibili să plătească 600 de mii.

Avem interes de la CFR, am vorbit cu ei. Interesul lui CFR Cluj este din decembrie, dar am așteptat, am sperat că lucrurile se rezolvă”, a declareat Florin Manea la Digi Sport.

Citește și:

Gigi Becali, în spatele lui Pablo Cortacero? ”Există varianta asta”

Previous Dovada că Negoiță poate fi în spate. Pablo Cortacero a apărut cu noi minciuni
Next ULTIMA ORĂ Pablo Cortacero, răspuns final pentru investitorul adus de Țălnar și DDB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *