Un nou parteneriat la Dinamo


Dinamo continuă să atragă, în ciudă vremurilor grele prin care trece. În urmă cu câteva zile a fost anunțat încheierea unui parteneriat cu BILANCIA, lider în domeniul importului și furnizării de echipamente profesionale și accesorii pentru pregătirea, menținerea și servirea preparatelor culinare și a băuturilor, astăzi a fost anunțat un nou parteneriat.

„OFICIAL. Parteneriat cu Catapult

Dinamo București și Catapult, lider mondial în tehnologia de monitorizare a sportivilor, au încheiat un parteneriat pentru următorul sezon competițional, a anunțat managerul sportiv Marius Adrian Nicolae pentru pagina oficială de Facebook a clubului.

În fruntea științei sportului din 2006, cu o carte de vizită impresionantă, peste 2970 de echipe monitorizare din 39 de sporturi, Catapult va pune la dispoziția echipei noastre cel mai nou sistem de monitorizare a jucătorilor.

„Îi mulțumesc domnului Henrique Ortigao pentru eforturile făcute si pentru că a acceptat să unim aceste două mari branduri, Dinamo București și Catapult Sports. Cu siguranță, cea mai noua versiune a celor de la Catapult îi va ajuta pe jucătorii noștri să își atingă potențialul maxim în noul sezon”, a declarat managerul sportiv Marius Adrian Nicolae.

Real Madrid, Bayern Munchen, Chelsea, Porto, Ajax, Lyon și Spartak Moscova sunt, din fotbalul european, parteneri Catapult. „Conducând inovația prin inițiative ambițioase de cercetare și dezvoltare, soluțiile noastre sunt concepute pentru a atinge performanța”, se arată pe site-ul oficial al celor de la Catapult.” – se arată în comunicatul oficial al lui Dinamo.

Citește și:

Palm Beach, alegerea potrivită pentru un concediu de neuitat în Nisipurile de Aur

-->
Previous Adi Petre dorit de Dinamo. Răspunsul acestuia
Next Motivele absenții din cantonamentul din Turcia ale unui titular

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.