Un nou mesaj transmis de DDB fanilor


Ori de câte ori au ceva important de transmis, liderii programului DDB trimit un mesaj prin intermediul e-mail-ului, prin a-și informa membrii despre ultimele noutăți. Așa s-a întâmplat și astăzi, când acestora li s-a transmis că pot ajuta în continuare Dinamo, atât prin programul DDB, cât și prin intermediul platformei DINAMO WIN.

Comunicat DDB

„În câteva zile clubul nostru aniversează 74 de ani! Pe cât ne bucură istoria asta plină de momente glorioase, pe atât ne îngrijorează starea actuală a echipei.

Unii stau și speră la un miracol.

Noi, ceilalți, știm că este doar o piedică de moment. Nu lăsăm garda jos și continuăm să ne construim un viitor puternic. Acum demonstrăm, fiecare dintre noi, cât de puternică ne sunt loialitatea și dragostea pentru Dinamo.

Cei care caută scuze să nu mai susțină Dinamo le-au găsit. Oricum, nu ne-am bazat vreodată pe ei. Noi, ceilalți, știm că în astfel de momente trebuie să pregătim viitorul Dinamo, să fim siguri de victoriile pe care numele acesta plin de istorie le merită în continuare.

Alături de noi este și DinamoWIN. Iar în ultimele zile, platforma a accelerat puternic. Tocmai ce a anunțat că a trecut de pragul de 60.000 de produse disponibile și 20 de magazine partenere sunt, deja, pe platformă. Alte 10.000 de produse vor fi adăugate curând.

DinamoWIN a oferit câinilor-roșii șansa de a face parte dintr-un proiect unic la nivel mondial! Nicio altă echipă din lume nu mai are propria rețea socială și un adevărat mall online. Și două lucruri spectaculoase se întâmplă cu fiecare comandă și activitate pe care o avem în platformă:

  • O parte din valoarea comenzii se duce la echipă!
  • Prin comenzi, prin postările pe rețeaua de socializare Dinamo WIN și când trimitem invitații altor prieteni să intre în platformă, câștigăm puncte prin care putem ajunge la cele mai tari meciuri de fotbal din Europa.

Astăzi, te poți înscrie la trei evenimente la care mulți doar visează:

  • Bilete la Formula 1 (Barcelona, 20-22 mai, la antrenamente, calificări și cursă). Te poți înscrie AICI
  • Bilete la Moto GP (Barcelona, 3-5 iunie, la antrenamente, calificări și cursă). Te poți înscrie AICI
  • 7 zile pe un yacht în Grecia (18-25 iunie). Te poți înscrie AICI

Acum depinde doar de noi! Și avem de ales: să facem ca alții, să lăsăm baltă Dinamo, să criticăm orice proiect și inițiativă care vrea doar să ajute echipa și suporterii.

Ori să credem în Dinamo, să construim viitorul echipei noastre: să fim uniți, să susținem echipa prin DDB și prin DinamoWIN.

Pentru următorii 74 de ani și pentru totdeauna, câini până la moarte!

PS: Și, dacă ești nou aici, ori ai uitat cum funcționează DinamoWIN, pe scurt:

  • DinamoWIN cedează 50% din comisionul de vânzare al fiecărei comenzi către echipă.
  • DinamoWIN este un marketplace cu peste 20 de magazine și 60.000 de produse: de la băcănie, jucării, petshop, casă și grădină, vinuri, cadouri, produse personalizate Dinamo).
  • DinamoWIN te recompensează pentru loialitatea față de Dinamo, pentru comenzile și activitatea în rețeaua de socializare cu puncte – iar acestea îți aduc premii substanțiale!

De exemplu: la 5 invitații trimise pe mail și acceptate primești 2 puncte. La 15 puncte acumulate pleci 3 zile la Formula 1 sau la Moto GP. Cu 39 de puncte câștigi 7 zile pe un yacht în Grecia.

Fă-ți cont pe DinamoWIN (sau reactivează-l, dacă ai avut unul creat înainte de 1 martie), cumpără produse, hai să socializăm! Nu a fost niciodată mai simplu să ne susținem echipa!

Ne vedem pe DinamoWIN!

Lupta este tot mai strânsă, iar noi trebuie să fim și mai uniți

Echipa DDB ” – se arată în comunicatul oficial emis de către liderii DDB.

Citește și:

Valentina Borcea, adevărul despre relația cu Cristi Borcea

Previous Jucătorul exclus din lot de Uhrin
Next Ședință importantă astăzi la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *