Un nou jucător s-a accidentat + unul incert


Astăzi a avut loc conferința de presă dinaintea meciului cu Rapid. Mircea Rednic și Gabriel Torje au fost dinamoviștii care au răspuns pe rând întrebărilor jurnaliștilor prezenți.

„Avem ceva probleme de lot. Popa e accidentat, nu va evolua. Filip e cu semnul întrebării, vedem azi cum se simte. Iliev a revenit la echipă. Cei doi jucători noi au cartea verde și vor fi în lot. E un meci important, cu o echipă care vine după un rezultat și un joc foarte bun. E clar că e un meci dificil pentru noi. Nu avem prea multe alternative, vom aborda jocul să câștigăm 3 puncte. Atmosfera de bună. Am avut și o întâlnire cu suporterii, a fost pozitivă, sper că au înțeles mesajul. Își doresc și rezultat și atitudine pozitivă pe teren. E o șansă pentru mine, pentru jucători să demonstrăm că avem valoare, că merităm la Dinamo. Știm ce înseamnă un derby pentru suporteri. E o șansă să ne reabilităm în fața fanilor.”

Ce l-a deranjat pe Rednic la Sorescu

„Atmosfera e bună datorită jucătorilor. Nu pot face singur. Eu le ofer toate condițiile să vină cu plăcere la antrenamente și să joace. Puteam să câștigăm cu UTA, dar la Mediaș am fost bătuți de două reușite extraordinare ale lui Deaconu. Nu a fost diferență între noi. Era normal după 2-0 la pauză să am un ton mai ridicat. Am luat două goluri după faze pe care le-am analizat. I-am oferit spațiu lui Deaconu. Dar nu am fost să strâng de gât pe Sorescu, să țip. Ce m-a deranjat la el e că de la tactică mi-a vorbit de problemele personale. I-am zis că dacă are probleme personale, mai bine nu intri! Atât a fost, nu că îl bag pe Ricci.

Sau că au venit jucătorii la mine și că au fost antrenamentele grele. A fost perioada de întrerupere și au fost zile în care i-am simțit că au muncit foarte bine și cred că două antrenamente le-am amânat.

Sorescu este mai bine, nu se mai vorbește atât de el. Cei de la Rapid sunt jucători buni, fac bine fazele fixe, au jucat bine cu 3 fundași centrali, nu vor schimba sistemul. Iosif face treabă bunp la Rapid. E păcat că nu se poate exprima pe bancă. Rezultatele avute arată că își merită locul la Rapid. Nu e ușor să antrenezi la Rapid, Dinamo, FCSB.

Citește și:

Iuliu Mureșan a recunoscut anumite tensiuni la echipă

Previous Mircea Rednic îl distruge pe Prunea: "Un papagal"
Next Rednic a anunțat două noi transferuri: "Au trecut vizita medicală”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *