Un nou jucător părăsește ”haita” lui Burcă


Dinamo a luat decizia de a se despărți de un alt jucător care a făcut parte din echipa care a promovat în sezonul trecut. Este vorba despre Alin Buleică (31 de ani), un fundaș de bandă care a suferit o accidentare gravă care l-a ținut departe de teren pentru o perioadă îndelungată.

Pe parcurs, Dinamo a renunțat și la alți fotbaliști care au fost în lotul echipei în timpul sezonului unic al clubului în liga a doua. Alin Șerban s-a întors la Mioveni după expirarea perioadei de împrumut, Alin Demici s-a transferat la Rapid, Denis Oncescu a fost trimis la Concordia Chiajna, dar rămâne sub contract cu Dinamo până în 2025, în timp ce Marius Tomozei, care a fost exilat la echipa de juniori în urma grevei din pauza de iarnă, a părăsit formația „Ștefan cel Mare” la 30 iunie, când a expirat contractul său.

După ce s-au întors în țară de la cantonamentul din Slovenia, un alt fotbalist a părăsit echipa Dinamo. Este vorba despre Alin Buleică, care avea un contract valabil până la data de 30 iunie, dar antrenorul Ovidiu Burcă a decis să nu mai continue colaborarea cu el. În sezonul trecut, fostul jucător al echipei Craiova a evoluat în doar șase meciuri: patru în campionat și două în Cupa României.

Buleică a suferit o accidentare la genunchi în timpul meciului de Cupa României împotriva echipei Viitorul Pandurii Târgu Jiu, care i-a cauzat o ruptură de ligamente. A urmat o intervenție chirurgicală și o perioadă de recuperare destul de îndelungată. Pe finalul sezonului, fundașul de bandă s-a întors la antrenamente și a fost pe bancă la câteva meciuri, dar nu a mai fost folosit pe teren.

Jucătorul în vârstă de 31 de ani și-a anunțat plecarea de la Dinamo printr-o postare pe rețelele de socializare, exprimându-și recunoștința față de club: „Mulțumesc pentru tot, Dinamo!”.

Citește și:

Unde va juca Dinamo prima etapă: „99 la sută acolo”

Previous Planurile lui Ahmed Bani pentru noul sezon
Next Vestea anului pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *