Un nou jucător la Dinamo: ”Merg la o echipă de top”


Robert Gabriel Strechie va ajunge în această seară în România și cel mai probabil mâine va semna un contract cu Dinamo după ce va efectua în prealabil vizita medicală. Închizătorul de 19 ani născut și crescut la Venezia, dar cu părinți români, care are dublă cetățenie, italiană și română, abia așteaptă să debuteze în Ștefan cel Mare.

”A apărut această șansă să joc la o echipă de TOP din România. M-au căutat și i-am ales”, a declarat tânărul mijlocaș care va fi începând de mâine noul fotbalist al roș-albilor pentru tuttomercato.web.

Strechie a fost adus la Dinamo pe filiera Marius Iorga, șeful scouterilor din Ștefan cel Mare și este de mai mult timp în atenția ”câinilor”, fiind o variantă bună pentru regula Under 19. Mijlocașul aparține de Venezia, dar nu a jucat niciun meci în Serie B, el fiind împrumutat în a treia ligă italiană, la Luchesse.

Robert Strechie este al doilea transfer din aceste zile după Diego Fabbrini, care a fost astăzi prezentat drept noul fotbalist al ”câinilor”. Practic, Dinamo va avea acum în lot patru italieni: Mattia Montini, Riccardo Piscitelli, Diego Fabbrini și Robert Gabriel Strechie.

Citește și:

Diego Fabbrini face în aceste momente vizita medicală. Primele reacții

-->
Previous Diego Fabbrini face în aceste momente vizita medicală. Primele reacții
Next Ce spune Florin Răducioiu despre situația în care este Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *