VIDEO Un nou jucător în cantonament. Primele declarații


Dinamo are de astăzi un nou jucător în cantonamentul de la Marbella, Spania. Eugen Neagoe se poate baza acum pe 4 fundași centrali: Bejan, Klimavicius, Ciobi și…Ricardo Grigore care s-a întors de la EURO Under 21.

”M-am întors în cantonament cu un gust amar. Voiam să jucăm finala, dar mă bucur foarte mult că am participat la această acțiune pentru că mister Mirel Rădoi să fiu între cei mai buni din România la vârsta mea. Mă face mândru și îmi dă un mare moral. Este pentru prima oară în viața mea de sportiv când am trăit așa ceva. De la agonie la extaz.

Meciul cu Anglia m-a terminat fizic pe mine, care nu am jucat. Și psihic în același timp. Nu cred că o să mai trăiesc vreodată. Poate doar dacă vom merge prin Champions League. Ce am trăit la acest european nu știu dacă voi mai trăi vreodată.

Gustul amar îl am pentru meciul cu Germania. Pentru că apar multe pretexte despre cum am pierdut meciul. Cred că și arbitrajul a fost cum a fost, dacă tot s-a băgat VAR-ul, acum depinde tot de arbitru. Tot arbitrul greșește pentru că de el depinde utilizarea VAR. La primul gol cred că a fost fault la Băluță.

Sper ca la anul cu următoarea generație să reușim și ceea ce nu s-a reușit cu această generație. Încep să trec peste ce a fost acolo. Ne așteaptă un sezon greu la Dinamo, avem meciuri grele la început, dar dacă vom lua maximum din ele, vom fi mai liniștiți. Trebuie să ne antrenăm foarte bine că mai avem o săptămână de pregătire”, a declarat Ricardo Grigore.

Citește și:

DEZVĂLUIRE Neagoe: ”Unul dintre cei doi vine SIGUR”

-->
Previous DEZVĂLUIRE Neagoe: ”Unul dintre cei doi vine SIGUR”
Next FOTO Încă doi jucători au ajuns în cantonament: "Sper să fiu Spiderman"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *