--> -->

Un nou investitor la Dinamo: ”Țălnar a găsit omul care să dea bani”


-->
Dinamo are în continuare probleme financiare, dar s-a reușit ceea ce inițial părea o minune, achitarea datoriilor necesare pentru obținerea licenței pentru Liga 1 și pentru cupele europene. Există o singură problemă acum, convingerea lui Pablo Cortacero să renunțe la pachetul majoritar de acțiuni. Cornel Țălnar a găsit un investitor, dar spaniolul nu vrea în ruptul capului să cedeze acțiunile.

”Nea Cornel a vrut să facă un bine neștiind ce se întâmplă. Nu a avut de unde să știe că acești oameni vor face rău. A găsit și varianta b. Dar nu vrea să vândă nimeni de acolo. A găsit omul care vrea să dea bani, să plătească datoriile. Nu vreau să vorbesc aiurea, dar nu e normal ca tu să ai ofertă pe masă, plus încă alți bani față de ce ai băgat, dar nu dai clubul.

De ce? Când toată lumea te urăște, iar tu îți bați joc de istoria unui club, tu ce faci? Uite, n-am reușit, îmi iau banii înapoi și gata. Nu cunosc persoana, dar eu am încredere totală în Cornel Țălnar. El a vrut să facă un bine. Nu se simte bine deloc. Suporterii ar trebui să-l vadă cu ochii cu care îl vedeau înainte pentru că el a venit și a ajutat clubul și înainte și neplătit și cu salarii restante. Nici acum nu e plătit. Tot ceea ce a făcut pentru Dinamo a făcut-o cu sufletul“, a declarat Florentin Petre, fost campion cu Dinamo, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportivă.

Citește și:

Dinamo aproape a scăpat de o mare problemă. Anunțul lui Eftimescu

-->
Previous Cortacero chiar se întoarce: ”Atunci vin” Exclusiv
Next Dinamo aproape a scăpat de o mare problemă. Anunțul lui Eftimescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.