Un nou gest INCREDIBIL făcut de Dănciulescu


Dinamo are nevoie urgentă de 35.000€, bani pe care trebuie să îi strângă în două zile pentru a plăti o tranșă din datoria către ANAF. Această datorie a fost oricum reeșalonată pe 12 luni. Pentru a strânge acești bani, suporterii vor trebui din nou să facă eforturi extraordinare, însă calea cea mai eficientă ar fi un nou sold-out la meciul de mâine din Cupă, cu Astra Giurgiu.

O altă soluție pentru a se strânge această sumă este scoaterea la licitație a diferite produse cu însemnele clubului. Astfel, Ionel Dănciulescu sare din nou în ajutorul „câinilor”. Acesta își ofertă biletul de la meciul cu numărul 500 din Liga 1, o hârtie cu o valoare sentimentală ridicată.

„ISTORIA LUI DINAMO scoasă la licitație pentru a salva istoria lui Dinamo!

500 DE MECIURI ÎN LIGA 1 pentru a nu pierde Săftica!

Danciu ne-a dat toate trofeele din casă, tot ce avea prin vitrine. Și erau multe. Și medalii și cupe și tricouri. Pentru că trebuia să strângem banii de licență anul trecut.

A păstrat obiectul cel mai mărunt, dar cu cea mai mare valoare sentimentală: BILETUL de la meciul cu numărul 500. Biletul care atestă intrarea glorioasă în istoria fotbalului din România. Un record aproape imposibil de doborât de acum înainte.

L-a păstrat și pentru că l-am rugat să nu-l pună la bătaie. L-am implorat să nu înstrăineze bucata asta de hârtie care valorează cât o viață de fotbalist. Un document care trebuie să rămână cumva în vitrinele Muzeului Dinamo.
Acum ne imploră el să acceptăm să scoatem la licitație biletul, pus cu grijă în ramă, alături de poza lui cu autograf.

Sperăm din toată inima să fie adjudecat de cineva care să-l păstreze pentru muzeu, unde îl vom expune alături de numele persoanei respective și de povestea acestei licitații prin care încercăm să salvăm Pământul lui Dinamo.

Licitația pornește de la 500€.

Licitația pornește de la 500€.Asta înseamnă 1€ pentru fiecare meci jucat de Danciu pe prima scenă a fotbalului din România. 500€ sunt bani mulți, dar valoarea stă în primul rând în gestul lui Danciu și în scopul pentru care acest bilet este scos la vânzare.
Licitația se va încheia mâine seară la ora 23:00 sau în momentul în care se va ajunge la o ofertă considerată suficientă.

Sperăm ca jucătorii tineri să înțeleagă și această latură a demersului nostru. Și dacă vor înțelege cât de greu se adună banii pentru salvarea clubului și dacă acest lucru se va reflecta în dăruirea lor pe teren, poate că și numele lor va intra în istorie într-o zi.

Vă rugăm și pe voi, toți cei care citiți, să opriți atacurile care dau apă la moară celor ce ne urăsc. Licitația este pentru cei care înțeleg momentul greu prin care trecem. Nu toată lumea poate participa la licitație, dar putem contribui prin cumpărarea de bilete pentru meciul de mâine și prin distribuirea acestui apel.

Biletele se pot cumpăra de aici: https://www.bilete.ro/semifinalele-cupei-romaniei/fc-astra-vs-fc-dinamo-15-apr-2021/

Pentru cei mai mulți dintre noi, este o ocazie de a ajuta. Dar nimeni nu e obligat s-o facă.
Să-i tratăm cu respect și pe cei care vor să liciteze. Pe lângă comentariile cu ofertele lor, putem adăuga și un screenshot cu biletele cumpărate de noi.

RESPECT, IONEL DĂNCIULESCU!” – se arată în comunicatul oficial DDB.

Se poate licita aici.

Citește și:

Marius Niculae a răbufnit: ”Nu m-a căutat absolut nimeni, dacă ei cred că sunt conducători”

-->
Previous Un fost campion crede că Dinamo va retrograda: „N-o mai salvează nimeni”
Next Astra Giurgiu-Dinamo în Cupă Echipele probabile și cotele Betano

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *