Un nou fotbalist dat afară


-->

Dinamo se pregăteşte de ultimele trei etape din liga secundă cu obiectivul de a intra în play-off. “Câinii” au avut interdicţie la transferuri, însă Ovidiu Burcă a făcut curăţenie în lot, punând pe lista neagră cinci fotbalişti după greva din luna ianuarie, când fotbaliştii au refuzat să se antreneze din cauza restanţelor salariale.

Patru dintre ei şi-au reziliat contractele cu Dinamo: Alin Dudea, Ştefan Fara, Vasile Buhăescu şi Bogdan Gavrilă. Singurul rămas este Marius Tomozei, care timp de o lună a negociat rezilierea cu “câinii”, dar cele două părţi nu au ajuns la un acord.

Tomozei a solicitat plata salariilor la zi pentru a rezilia, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Iar în momentul în care a ajuns la un acord cu conducerea pentru diminuarea salariului şi întoarcerea la antrenamente, Ovidiu Burcă a intervenit şi a anunţat că nu are nevoie de jucător.

După încheierea perioadei de mercato, cei de la Dinamo l-au anunţat pe Marius Tomozei că se va pregăti cu juniorii până în vară, când îi va expira contractul cu clubul. Astfel, fundaşul recent revenit după o ruptură de ligamente încrucişate, este într-o situaţie delicată.

FANATIK.RO scrie că fotbalistul se gândeşte să îi acţioneze în instanţă pe cei de la Dinamo. Cert este că el nu va face parte din lotul lui Ovidiu Burcă pentru a doua parte a sezonului, deşi Dinamo nu are un lot stufos din punct de vedere numeric şi, mai ales, valoric.

Cu toate acestea, Dinamo are o şansă importantă de a ajunge în play-off-ul ligii secunde. “Câinii” joacă în prima etapă cu Unirea Constanţa, echipă aflată aproape de desfiinţare, iar apoi mai au de jucat cu Şelimbăr şi Poli Timişoara.

Citește și:

Cum să fii fericit în 2023

Previous Ghinion în atac în amicalul cu Farul 2
Next Salvarea lui Dinamo e una singură

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *