Un nou cumpărător pentru Dinamo: ”Vom trece la preluarea întregului pachet de acțiuni”


Ionuț Negoiță a anunțat încă din toamna anului 2017 că are de gând să vândă echipa din Ștefan cel Mare, dar până în acest moment nu s-a realizat nimic concret în acest sens. Printre primele idei de preluare a clubului a avut-o Asociația Dinamoviști pentru Dinamo, care crede că are forța de a cumpăra în viitor tot pachetul de acțiuni.

„Vom da drumul la cotizaţii foarte curând şi vom încerca să cumpărăm o parte dintre acţiunile lui Dinamo. Demersurile administrative, tehnice, le vor face colegii mei, deci nu pot să spun acum în ce etapă ne aflăm cu discuţia, trebuie făcută o platformă prin care se vor face plăţi, aşa cum e la toate cluburile mari.

Dacă nu aveam procesul cu PCH, Dinamo era pe mâinile ADPD şi era cu bani foarte mulţi. Dar, asta e România, vom face mai greu, însă vom termina.

A durat cam un an şi jumătate procesul, şi cu tergiversări, asta e viaţa. Până s-a terminat, am mai pierdut din oamenii din Asociaţie, vorbesc de oameni cu greutate, nu de fani, că ei vor veni când vor vedea că ADPD e ceva serios”, a declarat Răzvan Oprea.

Actorul a explicat că în cazul în care Claudiu Florică preia pachetul majoritar de acțiuni ei îi vor fi alături.

”Am discutat lucurile astea, şi cu Cornel Dinu, important e să intrăm cu cât mai mult ca să putem avea putere de decizie. Bugetul nostru oricum va fi mult mai mare faţă de ceilalţi, iar ei vor trăi de pe urma noastră. Vom trece şi la preluarea întregului pachet de acţiuni, încet-încet”, a spus Oprea pentru prosport.ro.

Citește și:

De ce să bei apă pe stomacul gol dimineața. Cinci beneficii pentru sănătate

-->
Previous A impresionat ieri și Dusan Uhrin a decis să-i mai dea o șansă
Next E titular la Dinamo și dezvăluie: ”Am fost pe Ghencea și am trăit o mare bucurie, dar și spaimă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *