Un nou cumpărător pentru Dinamo: ”Vom trece la preluarea întregului pachet de acțiuni”


Ionuț Negoiță a anunțat încă din toamna anului 2017 că are de gând să vândă echipa din Ștefan cel Mare, dar până în acest moment nu s-a realizat nimic concret în acest sens. Printre primele idei de preluare a clubului a avut-o Asociația Dinamoviști pentru Dinamo, care crede că are forța de a cumpăra în viitor tot pachetul de acțiuni.

„Vom da drumul la cotizaţii foarte curând şi vom încerca să cumpărăm o parte dintre acţiunile lui Dinamo. Demersurile administrative, tehnice, le vor face colegii mei, deci nu pot să spun acum în ce etapă ne aflăm cu discuţia, trebuie făcută o platformă prin care se vor face plăţi, aşa cum e la toate cluburile mari.

Dacă nu aveam procesul cu PCH, Dinamo era pe mâinile ADPD şi era cu bani foarte mulţi. Dar, asta e România, vom face mai greu, însă vom termina.

A durat cam un an şi jumătate procesul, şi cu tergiversări, asta e viaţa. Până s-a terminat, am mai pierdut din oamenii din Asociaţie, vorbesc de oameni cu greutate, nu de fani, că ei vor veni când vor vedea că ADPD e ceva serios”, a declarat Răzvan Oprea.

Citește și:

De ce să bei apă pe stomacul gol dimineața. Cinci beneficii pentru sănătate

Previous A impresionat ieri și Dusan Uhrin a decis să-i mai dea o șansă
Next E titular la Dinamo și dezvăluie: ”Am fost pe Ghencea și am trăit o mare bucurie, dar și spaimă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *