Un nou conducător la Dinamo după ce Prunea va pleca


Dinamo e aruncată în haos din cauza unei conduceri fără o strategie clară, care s-a aruncat să dea salarii mari la jucători fără să aibă o acoperire reală. Așa a ajuns clubul să fie finanțat de suporteri, iar jucătorii să fie nevoiți să anuleze meciuri și să facă grevă pentru a-și primi salariile restante.

Ionuț Negoiță a fost sfătuit în ultima perioadă în cazul în care nu se vor concretiza negocierile cu diverși investitori spanioli, ruși sau chiar arabii aduși de Claudiu Florică, să încerce un management sănătos la club.

Mai exact, să-l păstreze pe Bogdan Bălănescu, care are o relație foarte bună la LPF și este considerat specialist în acte, ca secretar general, și să pună un președinte abil și dur în același timp, în care să aibă încredere jucătorii și să construiască o strategie pe termen lung la Dinamo care să-i permită clubului să se autofinanțeze cu adevărat.

Omul potrivit pentru acest post este Ioan Mărginean, care a scos Gaz Metan Mediaș din Liga a II-a și a reușit în acest sezon chiar să o califice în play-off, Gaz Metan având un buget mult mai mic salarial decât Dinamo.

Citește și:

Tradiții de Sfânta Treime. Ce se face și ce nu se face azi

Previous Probleme reale la Dinamo: ”Asta riscă”
Next El este adevăratul viitor patron al lui Dinamo dacă se încheie tranzacția

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *