Un nou antrenor propus la Dinamo


-->

Ovidiu Burcă are încrederea completă a acționarilor actuali ai lui Dinamo. Asta cu toate că momentan echipa nu are rezultate. Are și o scuză, calitatea lotului nu este una atât de bună pentru un brand ca formația din Ștefan cel Mare.

Cristi Borcea, fostul finanțator al lui Dinamo, a comentat ultimele evenimente din club, inclusiv situația de la nivelul băncii tehnice. Afaceristul spune că, dacă ar avea putere decizională, l-ar instala în iarnă pe Mircea Rednic, dacă rezultatele lui Burcă nu se îmbunătățesc până atunci.

Borcea consideră că oamenii care o conduc în acest moment pe Dinamo ar trebui să facă un pas în spate dacă nu dispun de banii necesari pentru a ține clubul pe linia de plutire. Totodată, „Leonidas” propune readucerea lui Mircea Rednic, antrenorul alături de care a adus titlul în Ștefan cel Mare în 2007.

„Burcă are tot meritul pentru promovare. El e șeful acționarilor și nimeni nu-i spune când greșește și ce greșește. [Ei] trebuie să spună: «Domnule, noi nu putem financiar!».

I-aș da crezare până în iarnă și dacă n-aș vedea imbunătățiri, l-aș pune pe Mircea Rednic”, a spus Borcea, potrivit sport.ro.

Borcea a înaintat și o posibilă soluție pentru redresarea penultimei clasate din campionat:

Eu am zis: «Luați-i, domnule, pe Răducioiu, pe Lupescu, pe Prunea!». Dacă n-o să fim mai deștepți cu cinci minute (n.r. – față de rivala Rapid), pentru a-l coopta pe nea Mircea Lucescu, îl va coopta Rapidul sută la sută! Nea Mircea ar trebui să fie la noi”, a mai spus fostul acționar dinamovist, potrivit sursei citate.

”Prieteni de-ai mei, care sunt dinamoviști, care ar vrea să vină mâine lângă Dinamo, mi-au zis: «Dacă tu te ocupi, [noi dăm] buget de 15 milioane mâine!». Sper că în 3 ani să fim o echipă care să jucăm în cupele europene pe noul stadion”, a mai declarat Borcea.

Citește și:

Guvernul a aprobat controversata OUG privind jocurile de noroc. Detalii

 

Previous Clauza incredibilă a căpitanului Lucas Alves
Next Burcă: ”Ne dă multă forță”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *