Un mijlocaș de națională pe lista lui Rednic


AW308496
Conform GSP, Daniel Avramovski (26 de ani, mijlocaș ofensiv) a intrat pe lista lui Dinamo. E liber de contract după despărțirea de Kayserispor, produsă în această lună.

Mijlocaș cu profil ofensiv, acesta a evoluat sezonul precedent pentru Kayserispor. Are un meci bifat și în actuala stagiune.

Ediția precedentă, Avramovski a bifat 24 de partide (2 goluri, 4 pase decisive) la Kayseri. A fost antrenat inclusiv de Dan Petrescu, sub comanda căruia a jucat 8 meciuri.

De-a lungul carierei, Daniel a mai jucat pentru Vardar, Rabotnicki (Macedonia de Nord), NK Olimpija (Slovenia), Vojvodina, Steaua Roșie Belgrad și OFK Belgrad (Serbia).

Mircea Rednic (59 de ani) nu pierde timpul după ce a bătut palma cu Dinamo pentru a prelua postul de antrenor principal. Doi sau trei fotbaliști vor ajunge la clubul alb-roșu în perioada imediat următoare, printre care fundașul dreapta Ayrton Mboko (23 de ani).

Sursele GSP susțin că primul transfer pe care Dinamo îl va realiza după revenirea lui Rednic este acela al fundașului dreapta Ayrton Mboko. În vârstă de 23 de ani, el este belgian de origini congoleze.

Citește și:

Cătălin Moroșanu, dezamăgit de tăticul călăreț după ce și-a vândut cas: ”A cheltuit toţi banii”

-->
Previous Ce părere are Cristi Borcea despre revenirea lui Rednic la echipă
Next Veste bună pentru Rednic înaintea meciului cu UTA

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *