Un membru al Comisiei Tehnice e resemnat


Ion Marin, fostul jucător și antrenor al lui Dinamo, a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK ultimele detalii despre activitatea Comisiei Tehnice din Ștefan cel Mare și se teme de ce e mai rău.

Ion Marin a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre situația disperată de la Dinamo și e de părere că va fi foarte greu ca echipa să promoveze în acest sezon: „La Dinamo e vai de măiculița noastră! Domnul Zăvăleanu văd că se agită foarte mult și încearcă să strângă în jurul lui oameni cu bani mulți și care să fie dispuși să îi ofere și lui Dinamo ceva”.

Ion Marin face parte din Comisia Tehnică constituită din fostele glorii și a explicat că obiectivul echipei este promovarea în Casa Pariurilor Liga 1: „Va fi dificil pentru că am înțeles că se încearcă construirea unui lot care în acest sezon să îți permită să promovezi. Eu sunt puțin sceptic în privința asta, pentru că poți să faci un lot valoros numai dacă ai bani!”.

Noul antrenor al României U16 a declarat că nu poate accepta o funcție în cadrul clubului dar va ajuta cu tot ceea ce îi stă în putință: „Dacă nu va fi un lot foarte bun nu o să poată promova în acest. Am participat deja la niște discuții în cadrul acestei Comisii Tehnice și voi oferi ajutorul meu necondiționat, numai că eu mă aflu sub contract cu Federația Română de Fotbal. Să sperăm că vom reuși în primul rând să facem rost de bani. Fără bani vorbim vorbe! Complet degeaba! Dacă nu ai bani, nu o să ai nici jucători! Altfel, nu știu ce o să se întâmple”.

Ion Marin a declarat că Dorin Șerdean și Răzvan Zăvăleanu și-au dat mâna pentru a găsi un investitor la Dinamo

„Eu cred că domnul Șerdean trebuie să colaboreze foarte bine cu Răzvan Zăvăleanu și să găsească cea mai bună soluție pentru funcția de președinte și apoi constituirea unui grup tehnic bun, care să îți poată da speranțe pentru sezonul viitor.

Ar trebui să fie foarte deschis și trebuie să vină cu ceva pentru că e acționarul majoritar. E foarte dificil de anticipat. Eu știu că deja încearcă cu domnul Zăvăleanu să aducă la Dinamo niște oameni dispuși să ajute în situația asta”.

Ion Marin e de părere că jucătorii lui Dinamo trebuie să accepte diminuări de salarii și speră echipa va rămâne în București: „Toate contractele trebuie renegociate fiind în Liga 2. Eu cred că cea mai bună soluție pentru Dinamo e să joace pe stadionul Colentina. Decât să se ducă la Giurgiu, la Voluntari, la Buzău sau nu știu unde!

E o soluție excelentă și pentru suporteri, pentru că e un cartier de dinamoviști și suntem cu toții aproape. Chiar dacă are doar 4.000 de locuri, dacă joci cu stadionul plin la fiecare meci mai faci și niște.

Cei din DDB sunt băieți deștepți și au idei să aducă bani la echipă dar nu sunt suficienți pentru a crea condițiile prielnice pentru a reveni în Liga 1 încă din primul an. Ei fac ceea ce pot și au făcut tot ce au putut până acum. Gică Mihali este o soluție pentru banca lui Dinamo și mai sunt și alți dinamoviști”, a declarat Ion Marin, în exclusivitate pentru FANATIK.

Citește și:

Ce mănâncă Chef Hadad: ”Puțin și bun”

Previous Antoni Ivanov se va prezenta la reunire
Next Dănuț Lupu: „Nu a vrut, nu a putut”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *