Un meci al lui Dinamo, anchetat de poliție și procuratură


Bombă în fotbalul românesc! Un meci jucat de Dinamo în play-out-ul Ligii 1 în sezonul trecut este anchetat de Poliție, procuratură și FRF. Este vorba despre Mioveni – Dinamo, încheiat cu 2-0 în favoarea argeșenilor. Steliano Filip este cel arătat cu degetul.

Nici în Liga 2 Dinamo nu scapă de scandaluri. De scandaluri din trecut. Meciul de la Mioveni, din 15 aprilie 2022, este anchetat pentru câștiguri ilicite din pariuri. Motivul? Faulturile comise de Steliano Filip în primele minute ale partidei. Până la jumătatea primei reprize, fostul fundaș dinamovist, acum în Ungaria, a faultat de 4 ori și a fost sancționat de centralul Adrian Cojocaru cu un cartonaș galben. Din acel moment, Filip s-a cumințit până la final.

Conform GSP, în ziua următoare, pe piața internațională a pariurilor au fost emise avertizări privind o posibilă manipulare pentru pariuri ilegale a unor evenimente petrecute la Mioveni – Dinamo. Avertizarea a venit după plasarea unui volum mare de pariuri pe respectivele evenimente. Mai specific, s-au detectat sume mari plasate pe încasarea unui cartonaș galben de către Filip până în minutul 25, care să fi fost și primul avertisment al partidei.

FRF a început o anchetă în acest caz. „Vă putem confirma faptul că Departamentul de Integritate și Antifraudă din cadrul FRF a demarat o anchetă pe seama partidei menționate și că rezultatele acesteia au fost înaintate organelor abilitate. Fiind vorba de o anchetă aflată încă în desfășurare, nu putem oferi la momentul actual mai multe detalii”, a fost răspusul Federației pentru GSP.

Citește și

Adi Popa, răutăcios: ”Șapte Dinamo, dar nu în Liga 1”

 

 

 

 

Previous Culisele explozive din vestiarul lui Dinamo
Next Zăvăleanu și Lăcătuș s-au contrat în direct

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *