Un mare stelist recunoaște: „Bravo lor”


Legenda Stelei Helmuth Dukadam a lăsat rivalitatea deoparte și, amintindu-și de cea mai mare farsă din istoria fotbalului românesc, a găsit puterea să-i felicite pe ”câini” chiar înaintea marelui derby Dinamo – FCSB.

Data de 16 august 2016 va rămâne în istoria fotbalului românesc datorită farsei pe care dinamoviștii au pus-o la cale chiar la un meci al marii rivale FCSB.

Mai înainte să înregistreze cea mai dură corecție pe teren propriu, într-un meci din cupele europene, 0-5 cu Manchester City, FCSB era umilită de fanii rivalei Dinamo, prin coregrafia pe care au pregătit-o și pe care suporterii roș-albaștrii au afișat-o involuntar.

Fostul mare portar Helmuth Dukadam a rememorat momentul în care pe toată lățimea tribunei a doua a Arenei Naționale a apărut mesajul ”Doar Dinamo București”, afișat chiar de fanii roș-albaștrilor.

”Am avut șansa, la un eveniment, să stau la un șpriț cu oamenii care au organizat acea farsă de la meciul nostru cu Manchester City. Cu oamenii care au pus la cale acea idee.

Chiar dacă nu mi-a plăcut, ceea ce le-a trecut prin cap și mai ales că au reușit așa ceva, merită apreciat. Să-i faci pe steliști să ridice acele plăcuțe pe care am văzut toți ce scria, merită să le spui, bravo lor!”, a spus Dukadam, în cadrul emisiunii Sport Report de la Radio Gold FM.

Citește și:

Klaus Iohannis, după ședința CSAT: ”Trebuie să fim pregătiți pentru orice”

-->
Previous Cea mai bună veste pentru suporterii dinamoviști
Next Concluziile lui Stoican după meciul amical pierdut

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.