Un mare fotbalist al lui Dinamo îl face praf pe Niculescu


Un fost mare atacant al lui Dinamo îl face praf pe noul antrenor al echipei din Ștefan cel Mare, Claudiu Niculescu. Este vorba despre Ionel Augustin, care mărturisește că nu mai rezistă să tacă când vede ce se întâmplă la echipa sa de suflet.

”Nu ne mai revenim niciodată. Am vrut să fiu cuminte, să nu spun nimic, dar nu se mai poate! Dinamo a ajuns într-o stare jalnică din toate punctele de vedere. Toți cei care au venit în ultimii ani au promis că fac și dreg și nu s-a întâmplat nimic. N-au atitudine, determinare, ambiție. Nu se poate ce mi-a fost dat să văd în Cupă, cu Brăila, Doamne ferește! Ratări din 2 metri, lejeritate totală. Nu e posibil să trateze jocurile cu o asemenea atitudine. Măă doare mult că trebuie să critic Dinamo, însă nu mai rezist!

Nu există idoli în vestiar. Degeaba promovezi tineri din pepiniera proprie dacă aceștia nu au un idol în vestiar. Bine, s-a ajuns în acest moment ca la Dinamo să vină cine vrea să capete experiență. Și antrenori, și jucători. Sunt revoltat! Vreau să revin puțin la Niculescu. S-a bucurat că nu a luat gol cu Sepsi. Vă dați seama? Antrenorul lui Dinamo se bucură că nu îi dă Sepsi gol în Ștefan cel Mare. Majoritatea echipelor mici deja zic că roș-albii sunt o ”vacă de muls”. E grav că și jucătorii adverși gândesc așa și că se și întâmplă ce-și propun. Bratu a făcut ce trebuia și ce s-a putut cu actualul lot. E adevărat că a fost puțin arogant și a greșit că a ieșit cu declarații despre Nistor și despre Cornel Dinu.

Dacă se continuă în această notă, nu mai ieșim din play-out. Nu cred că o să câștigăm în deplasare prea curând cu abordarea pe care am văzut-o în ultima vreme.”, a declarat Ionel Augustin.

Citește și:

Ce asemănare e între Gicu Grozav și Cristiano Ronaldo

-->
Previous Ce va schimba Grozav în jocul lui Dinamo. Când va intra și unde-l va folosi Niculescu
Next Prima reacție a lui Grozav la Dinamo. Cu ce tricou a apărut

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *