Un mare dinamovist vrea să ajute cu bani: ”Mă voi implica”


Dinamo este într-un moment greu din punct de vedere financiar, fiind pentru prima dată în pericol să nu ia licența în Liga 1! Fanii s-au mobilizat pe rețelele de socializare din octombrie până acum și au strâns 100.000 de euro pe care deja i-au virat la club pentru plata unor salarii restante.

Fanii dinamoviști au un imens potențial pentru că dacă s-ar strânge 100.000 de persoane care ar cotiza ar însemna un buget de 4 milioane de euro anul doar din cotizații ceea ce s-ar traduce că Dinamo s-ar putea înscrie cu brio cu un antrenor bun și un lot ok de jucători la lupta pentru câștigarea titlului și accederea în cupele europene.

Un mare dinamovist, Ioan Andone, a explicat că este și el dispus să ajute clubul cu bani, dar nu poate să-l finanțeze de unul singur.

”Eu nu am bani să susțin un asemenea club. Am bani pentru mine și familia mea, dar să am bani să susțin Dinamo… nu te bagi, dacă știi că nu ai bani. Aici nu trebuie să investești un an, trebuie să investești cinci ani de zile ca să poți să asiguri un viitor la un club ca Dinamo.

Dacă e să ajut, sigur că mă voi implica, chiar și cu bani”, a declarat Andone pentru Telekom Sport.

Citește și:

O vedetă a echipei este aproape de plecare: ”Mai este nevoie de câteva sute de mii de euro”

-->
Previous O vedetă a echipei este aproape de plecare: ”Mai este nevoie de câteva sute de mii de euro”
Next Ministrul Tineretului și Sportului, veste mare pentru dinamoviști

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *