Un lider în vestiarul lui Dinamo îi bate obrazul lui Cortacero: ”Mie mi-ar fi fost rușine”


Pablo Cortacero a venit pe 20 decembrie în România pentru a participa la Adunarea Generală a Acționarilor. Spaniolul anunțase că va veni, dar jucătorii nu au crezut că acesta o va face după ce i-a mințit atâtea luni nu doar pe ei, ci și pe angajații clubului.

”Știam că va fi o ședință cu cei din Consiliu și cu dânsul, dar nu știam sigur dacă dânsul se va prezenta pentru că, așa cum ne-a dus cu zăhărelul atâtea luni, ca să nu zic mințit, că e prea urât, să mai dai ochii cu oamenii de acolo, mie unul personal mi-ar fi fost rușine. Dar dânșii au fost acolo, au discutat, am înțeles că a fost și un scandal, dar mai departe ce s-a discutat nu am vrut să aflu pentru că mă amăgesc din nou.

Nu știu dacă văd o salvare acum pentru Dinamo. Nu văd niciun lucru care să meargă bine în afara suporterilor care se implică. Cred că s-ar găsi soluții dacă Pablo Cortacero renunță la acțiuni, dar dacă este așa cum se aude, că sunt datorii foarte mari, nu cred că ar putea suporterii să achite sumele care sunt din urmă, e greu să fie clubul salvat”, a explicat Deian Sorescu.

Citește și:

Rednic îl poate părăsi pe Hagi! Nu Dinamo, ci un club de grupele Europa League: ”Un vis”

Previous Melero Marin a rupt tăcerea: ”Este o canalie meschină”
Next Ladislau Boloni, despre situația de la Dinamo: "Despre ce să vorbească?"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *