Un lider din vestiar iese la atac: „Nu s-au respectat promisiunile”


Deși oficialii DDB au emis un comunicat în care au transmis suporterilor că la Dinamo este liniște, lucrurile sunt total pe dos. La Dinamo nu este liniște și nu va fi până când angajații nu își vor mai primi din restanțele salariale.

„Până acum nu am primit prea multe informații, nu s-a prezentat nimeni în fața noastră să ne explice ce înseamnă insolvența. Au fost tot felul de promisiuni, dar nu s-au respectat. În medie cred că sunt restanțe de 3 luni, unii au 4, alții una sau două, în funcție de când au venit.

Sigur ne e teamă, noi vom fi trecuți într-o categorie în care nu avem multe lucruri de făcut. Nu e o situație corectă față de noi, mai ales că am stat aici tot sezonul, am jucat și am suferit.

A fost o lipsă de comunicare, asta ne-a deranjat pe noi, ne-am fi așteptat să vină cineva în fața noastră și să ne explice ce va urma, dar din păcate nici până acum nu s-a întâmplat asta.

E cea mai neagră situație, un moment foarte delicat, dar sper să existe mai multă comunicare și să se rezolve într-un fel pentru toate părțile, să fie un lucru bun. Nu cred că este corect ca jucătorii, antrenorii și oamenii din club să sufere cel mai mult”, a spus Anton la emisiunea „Liga DigiSport”.

Și pentru dânsul (n.r. – antrenorul Dusan Uhrin) e un moment delicat, e greu să vină zi de zi, să vadă băieții nemulțumiți, dar până acum am fost uniți. Sper să se rezolve situația repede, într-un mod bun pentru toate părțile.

Concret nu am primit vreo ofertă, dacă ar fi fost, probabil și Dinamo ar fi acceptat-o. În iarnă cea mai concretă propunere a venit din Turcia și Dinamo a refuzat-o. Până nu am o discuție cu administratorul financiar, nu pot face alte declarații.

– Paul Anton, Dinamo

„Eu am mai trecut printr-o insolvență, se fac 10 ani de atunci și nu am luat niciun ban. Eram la Bistrița. E o situație grea. Câtă răbdare să ai? E greu, avem familii și obligații și nu e ușor să știi că ai muncit un an și la final să nu îți iei banii sau să ai salariul tăiat.

Până nu vom discuta cu domnul administrator, nu putem ști care este planul. Nedumerirea noastră este că nu ni s-a prezentat un plan. Cu siguranță se știau pașii de urmat, cred că ar fi fost corect să știm și noi situația”, a mai spus fotbalistul.

Citește și:

Programul primelor 2 runde

-->
Previous E liniște la Dinamo
Next Dragoș Grigore s-a întors în Liga 1

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *