Un jucător și-a anunțat plecarea pe facebook: ”Mulțumesc fanilor dinamoviști”


Dinamo a început oficial reconstrucția echipei, iar Rednic are planuri mari cu formația din Ștefan cel Mare. Primul care va pleca se pare că este Andrei Tîrcoveanu, care a anunțat această despărțire pe facebook.

„În mod oficial, «aventura» mea la Dinamo s-a încheiat! Nu știu dacă sunt fericit sau trist, sentimentele sunt amestecate. Au fost 15 ani pe care i-am dedicat în totalitate acestui club. Cu bune, rele, cu realizări, dar și cu eșecuri, filmul carierei mele la Dinamo s-a derulat mult prea rapid în ultima vreme. Motivul? Încă îl caut și eu. Este mult prea târziu pentru regrete. Plec cu capul sus! Cu amintiri pe care nu le voi uita, cu atmosfera, cu fanii dinamoviști și cu speranța că mă voi întoarce într-un alt moment al vieții, iar numele meu v-a fi adăugat pe lista jucătorilor care au scris istoria clubului Dinamo. Oriunde mă va duce viața, voi continua să joc cu pasiune, cu suflet și dăruire pentru a demonstra că nu sunt doar un nume în plus pe o listă. Dragostea mea pentru fotbal se remarcă prin stilul meu de joc. Cine mă cunoaște știe că asta a fost dorința mea din totdeauna și nu ma voi lasă învins de cuvinte aruncate de oameni care nu știu să aprecieze adevăratele valori.

Locul 1 juniori D 2011-2012, locul 1 juniori C 2012-2013, locul 1 juniori B 2013-2014, locul 2 juniori A 2015-2016, peste 40 de meciuri la echipele naționale de juniori și Cupa Ligii 2017 sunt lucrurile mărunte pe care le am făcut pentru Dinamo, alături de colegii mei, și care au fost trecute cu vederea prea ușor.

Fanilor dinamoviști le mulțumesc pentru tot sprijinul de care am avut parte în toți acești ani și pentru emoțiile pe care le-am simțit împreună la fiecare meci, fiecare coregrafie și fiecare cântec cântat împreună pentru Dinamo. Toți anii dedicați complet lui Dinamo sper să vă fie răsplătiți înzecit și sa nu vă pierdeti niciodată entuziasmul și speranța cu care faceți spectacol de fiecare dată. Dinamo sunteți voi, sa fiți conștienți de asta în fiecare clipa. Voi faceți Dinamo să fie ce este și fără voi n-ar mai fi existat de mult. Le mulțumesc pe aceasta cale tuturor colegilor și prietenilor mei de la Dinamo și le doresc sa ajungă acolo unde își doresc”, a scris Andrei Tîrcoveanu.

Citește și:

A fost adus ca o mare vedetă dar i se va rezilia 99% contractul. Ce s-a întâmplat

-->
Previous S-a lepădat de oferta FCSB: "Mă consider dinamovist adevărat"
Next A fost adus ca o mare vedetă dar i se va rezilia 99% contractul. Ce s-a întâmplat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *