Un jucător se propune la Dinamo: ”Acolo m-aș întoarce oricând”


Florin Bratu așteaptă transferuri dar acestea întârzie să apară având în vedere că echipa din Ștefan cel Mare nu mai atrage pe nimeni în condițiile actuale având în vedere bugetul salarial. Totuși, un fost dinamovist, Cristi Pulhac, dă se înțeles că visează să mai îmbrace tricoul ”câinilor”.

”La Dinamo m-aș întoarce oricând! Și acum, și la 40 de ani, și la 50 de ani. La Dinamo am crescut și trăit momente foarte frumoase. Eu sper să trăiască și băieții care sunt acum la echipă ce am trăit eu, dar cred că va mai trece mult timp până se va întâmpla asta.

E greu pentru Dinamo acum când nu ai nici jucători, și nici stabilitate. Antrenorii s-au schimbat o dată la o lună și jumătate. Totuși, a fost benefic play-out-ul pentru Florin Bratu. A avut acesta meciuri în care și-a cunoscut jucătorii și a avut timp să pregătească noul sezon. Pentru anul viitor cel mai important este să aibă o situație managerială mult mai bună. Au avut și un buget destul de mare, dar asta n-a rezolvat nimic. Trebuie stabilitate și liniște. Când au avut cel mai mare buget au câștigat Cupa Ligii, competiție care s-a desființat până la urmă.

De la Dinamo îmi place de Dan Nistor. E motorul echipei și cam singurul fotbalist în care Dinamo chiar își pune baza. Din păcate, nu-mi dau seama cine îl poate înlocui. Pe parcursul sezonului intervin accidentări și banca de rezerve este foarte subțire. Bine, așa a fost mereu în ultimii 3-4 ani”, a declarat Cristi Pulhac într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Previous Doză mare de curaj: ”Cred că Dinamo poate lua un trofeu”. Analiza noilor sosiți
Next Andrei Radu explică de ce a ales CFR Cluj

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *