Un jucător se plânge în presă: ”Am vorbit cu Bogdan Bălănescu”


La Dinamo nu e liniște deloc. 10 jucători au venit în această vară la Dinamo, în timp ce o parte din fotbaliștii aduși de Rednic au fost îndepărtați. Au mai rămas doar Montini, Klimavicius și Ioan Filip din jucătorii aduși în mandatul ”Puriului”. Și mai este un jucător de care ”câinii” nu reușesc să scape – Reda Jaadi, singurul care așa cum v-a informat în exclusivitate ieri doardinamo.ro, se antrenează separat și nu mai are nicio șansă să fie primit la prima echipă.

”Vreau să-i informez pe fanii lui Dinamo despre situația reală, fiindcă au apărut tot felul de lucruri false despre mine, multe minciuni, iar imaginea mea a fost afectată. Niciodată n-am cerut salarii compensatorii pe 2 ani ca să plec. Asta e o altă minciună. Nu pricep cine a venit cu chestia asta. Eu am cerut două lucruri: să mă antrenez să joc la Dinamo, ca orice fotbalist al clubului, sau să fiu plătit și să plec.

N-a fost vorba niciodată de salariile pe doi ani, ci doar să mă antrenez normal cu echipa. Dacă ar fi să fiu plătit, e sub un an de contract, din salarii. Să joc la Dinamo este prima mea opțiune. Dar dacă nu sunt dorit… Am vorbit cu Bogdan Bălănescu și, sincer, chiar nu vreau să pun presiune pe club, pe echipă. Mi-a promis că luni ne vom vedea cu antrenorul, după meciul cu Craiova, și vom vedea ce vom discuta. Eu am venit la Dinamo să joc, nu să mă antrenez singur, în afara lotului”, a declarat Reda Jaadi pentru GSP.

Citește și:

DEZVĂLUIRI din vestiar: ”Au nimerit în groapa cu lei”

-->
Previous DEZVĂLUIRI din vestiar: ”Au nimerit în groapa cu lei”
Next Ce avantaj are Dinamo în confruntarea cu Universitatea Craiova

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *