Un jucător rupe tăcerea și explică la ce compromis s-a ajuns după grevă


Dinamo a stat astăzi pe un butoi cu pulbere după ce jucătorii au hotărât să boicoteze meciul cu FC Voluntari din cauza faptului că sunt neplătiți. Ultimul salariu încasat de dinamoviști a fost cel pe luna ianuarie. De atunci, au mai primit doar niște bani de la stat, aproximativ 500 de euro cât a fost șomajul tehnic.

”Nu am ce să vă spun, nu a fost nicio ceartă, niciun scandal, doar ce am discutat cu conducerea, totul a rămas în vestiar. Toată lumea e fericită că s-a ajuns la un numitor comun. E în regulă. Nu eram concentrați, voiam să știm exact când intră banii. Nu a fost nimic anormal. Singurii care au căzut prost au fost cei de la Voluntari, cu care nu am comunicat mai din timp.

Sincer, cred că sunt vreo 3 luni de restanțe, nu știu foarte sigur, ne-au băgat un salariu cu ceva timp în urmă. Acum o să luăm un salariu săptămâna viitoare.

Domnul antrenor a reacționat foarte bine. Totul a decurs bine, cred că va fi bine. Am vorbit cu domnul Bălănescu. Sincer nu ne-a dat detalii, ne-a promis doar că banii se vor plăti săptămâna viitoare, iar noi să ne concentrăm pentru meciul cu Chindia, unul foarte important.

Citește și:

Prunea iese la atac și explică de ce jucătorii au făcut grevă

Previous Gnohere, declarații oficiale despre Dinamo: ”Mi-aș dori”
Next EXCLUSIV Chiar se vinde. Vești despre negocieri plus cum au fost calmați jucătorii

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *