Un jucător rupe tăcerea și explică la ce compromis s-a ajuns după grevă


Dinamo a stat astăzi pe un butoi cu pulbere după ce jucătorii au hotărât să boicoteze meciul cu FC Voluntari din cauza faptului că sunt neplătiți. Ultimul salariu încasat de dinamoviști a fost cel pe luna ianuarie. De atunci, au mai primit doar niște bani de la stat, aproximativ 500 de euro cât a fost șomajul tehnic.

”Nu am ce să vă spun, nu a fost nicio ceartă, niciun scandal, doar ce am discutat cu conducerea, totul a rămas în vestiar. Toată lumea e fericită că s-a ajuns la un numitor comun. E în regulă. Nu eram concentrați, voiam să știm exact când intră banii. Nu a fost nimic anormal. Singurii care au căzut prost au fost cei de la Voluntari, cu care nu am comunicat mai din timp.

Sincer, cred că sunt vreo 3 luni de restanțe, nu știu foarte sigur, ne-au băgat un salariu cu ceva timp în urmă. Acum o să luăm un salariu săptămâna viitoare.

Domnul antrenor a reacționat foarte bine. Totul a decurs bine, cred că va fi bine. Am vorbit cu domnul Bălănescu. Sincer nu ne-a dat detalii, ne-a promis doar că banii se vor plăti săptămâna viitoare, iar noi să ne concentrăm pentru meciul cu Chindia, unul foarte important.

Până acum s-au ținut de cuvânt, nu avem de ce să nu îi credem. Sincer, mai contează de la cine primești bani cât timp îi primești? Cred că suporterii fac parte din club, au acțiuni, nu ar fi nimic anormal să plătească salariile. Cred că după ce îi primim ne vor comunica și de unde vin”, a declarat Ricardo Grigore la Telekom Sport.

Citește și:

Prunea iese la atac și explică de ce jucătorii au făcut grevă

-->
Previous Gnohere, declarații oficiale despre Dinamo: ”Mi-aș dori”
Next EXCLUSIV Chiar se vinde. Vești despre negocieri plus cum au fost calmați jucătorii

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *