Un jucător povestește din interior: ”Doar play-off-ul e abordabil, ATÂT”


Șefii și staff-ul tehnic visează la cel puțin un trofeu în acest sezon, dar acest lucru se pare că nu va fi deloc ușor. Un jucător a analizat din interior situația roș-albilor și nu le dă nicio șansă să ia un titlu. Antun Palic spune că de data asta despărțirea de Dinamo este definitivă și explică în detaliu ce are de gând să facă mai departe.

”Nu am nimic de reproșat nimănui, așa a fost să fie. Nici eu n-am mai reușit să fiu cel dinainte. Ne-am despărţit prieteni, zic eu, deși e clar că de data asta e pentru totdeauna. Voi păstra o amintire frumoasă tuturor dinamoviștilor.

Ideea e că voiam altceva. Ori să fiu mai aproape de casă, de Croaţia, mai ales că tocmai am aflat că soţia a rămas însărcinată iar. Ori dacă e să mai trag tare un an, într-un campionat pe bani mulţi, să știu pentru ce mă sacrific. Dar eu am fost mereu fericit la Dinamo. Mi-a plăcut Bucureștiul, și-acum, când vorbim, sunt în Herăstrău cu familia, cu fetiţa noastră cea mică, ea, practic, a crescut aici. Oamenii au fost mereu OK cu mine”, a mărturisit Antun Palic în Gazeta Sporturilor

Fostul fotbalist a lui Dinamo nu dă nicio șansă ”câinilor.

”Eu sper că se vor mai face transferuri. Am văzut că strategia clubului se bazează pe tineri, care sunt de calitate, dar dacă nu vor mai aduce jucători cu experienţă, va fi teribil de greu. Sunt Nistor, Salomao, May, Pesici, fotbaliști cu experienţă, ar mai trebui încă pe atâţia. Playoff-ul e abordabil, atât. CFR Cluj rămâne favorita la titlu. Celor de acolo nu le pasă de reclama pe care o fac fotbalului sau ce se spune despre stilul lor, își văd de munca lor și sunt eficienţi. CFR e favorită, restul pot doar produce surprize”, a încheiat mijlocașul croat.

-->
Previous Gândurile lui Antun Palic despre România. Mărturisește de ce s-a despărțit de Dinamo
Next EXCLUSIV Va continua în prima ligă dintr-un campionat tare. Ce veste a primit un fost căpitan al roș-albilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *