Un jucător iubit de fani este chemat să-și rezilieze contractul


Deciziile conducerii dinamoviste sunt din ce în ce mai lipsite de înțeles în goana după economie care va duce din nou echipa din Ștefan cel Mare încet și sigur…în play-out.

Dacă ieri a apărut varianta conform căreia Dan Nistor ar fi lăsat să plece în schimbul sumei de 300.000 de mii de euro la arabi, căpitanul ”câinilor” având cel mai mare contract la Dinamo dacă luăm în calcul și primele de joc și asta ar însemna o economie mare în bugetul clubului, dar o lipsă de performanță pe viitor pentru că s-a văzut cu ochiul liber că fără Nistor echipa din Ștefan cel Mare nu joacă nimic, astăzi a mai apărut o informație surprinzătoare.

Ivan Pesic, mijlocașul croat care a marcat 8 goluri în 33 de meciuri pentru Sahtior Karagandy, va fi chemat zilele viitoare la București pentru a i se rezilia contractul scadent în vară. Motivul? Salariul de 9.000 de euro lunar care este considerat prea mare de conducerea lui Dinamo. Rămâne însă de văzut dacă mijlocașul de 27 de ani va fi de acord cu această reziliere de contract.

Previous EMOȚIONANT Amintiri din copilărie cu Dan Nistor: ”N-au avut încredere”
Next Negoiță, reacție despre Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *