„Un jucător încăpățânat, dar special”


Ovidiu Burcă a trecut peste marele hop al barajului de promovare în Superligă. A fost 8-5 la general cu FC Argeș, iar jucătorul esențial în această dublă s-a numit Lamine Ghezali.

Francezul de 23 de ani s-a acomodat mai greu la Dinamo, însă Ovidiu Burcă a avut răbdare cu el. Iar acest lucru a dat roade. Ghezali a făcut senzație în meciul-tur cu FC Argeș. „Lui Ghezali i s-a prelungit contractul cu doi ani. Dacă vânzarea lui îi poate aduce o liniște financiară clubului, nu o să mă opun eu. Până la urmă, așa trebuie construit. Nu cred că e la potențialul lui maxim, mai are marjă de creștere, dar putem să mai așteptăm. Cred că mai are doi ani de contract.

Este încăpățânat, n-a fost ușor. Așa sunt jucătorii speciali. Am avut în iarnă un moment în care aveam alte planuri și am jucat cu el într-o poziție pe care a dat un randament și mai bun. El a fost într-un lot din care a făcut parte și Mbappe, la Clairefontaine. S-a antrenat acolo, are ABC-ul fotbalului, a stat doi ani”, a explicat Ovidiu Burcă la Digisport.

Citește și

Cornel Dinu își recunoaște ”vina” și apreciază noul idol al dinamoviștilor: „Mea culpa”

Previous "Urmează alte războaie!"
Next "Am promovat datorită lor"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *