Un jucător împrumutat a revenit la echipă


Fără Albentosa, Bejan și Puljic, toți 3 plecați de la echipă + Ricardo Grigore convocat la Naționala României U23, Dinamo a rămas doar cu Marco Ehmann fundaș central. Giafer, un junior de perspectivă poate fi luat și el în calcul.

Astfel, GSP anunță că Dinamo l-a reactivat pe Alin Dudea (24 de ani), fundaș central revenit după împrumutul la CSM Reșița. Stoperul a fost indisponibil timp de 3-4 luni, din cauza unei accidentări la genunchi.

DARIO BONETTI a ajuns în România

„Nu știu care sunt problemele acum la Dinamo. Meseria mea este să antrenez, nu intru în amănunte. Va trebui să aștept să văd ce se întâmplă în continuare, să înțeleg și eu anumite lucruri.

Eu vreau să antrenez echipe de fotbal, nu vorbesc despre altceva. Sunt aici, vreau să ajut. O să merg să discut cu oficialii echipei. Nu sunt prea multe de discutat acum. Nu sunt trist pentru ceea ce se întâmplă la Dinamo, la fotbal lucrurile merg în bine sau în rău. Sunt îndrăgostit de fotbal și de Dinamo

Fotbalul italian nu va muri niciodată. Avem 20 de jucători extraordonari și un selecționer minunat, de aceea am câștigat Euro 2020″, a declarat Dario Bonetti la venirea în România.

Citește și:

Iuliu Mureșan: „M-aș bucura foarte tare”

-->
Previous Iuliu Mureșan: "M-aș bucura foarte tare"
Next Declarațiile lui Uhrin la plecare: "Sunt dezamăgit"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.