Un jucător important va pleca: ”Nu va mai rămâne. E afectat”


Faptul că Dinamo a intrat în play-out nu a căzut bine nimănui, nici fanilor, nici conducătorilor și nici jucătorilor cărora le va scădea mult cota pentru următoarea perioadă de transferuri. Se pare că unul dintre cei mai importanți jucători veniți în ultima vreme la Dinamo, Gabriel Torje, suferă.

„Vă daţi seama că Torje este foarte afectat. El nu a venit la Dinamo să se bată acum pentru play-out, a venit la Dinamo să se bată pentru primele locuri. S-a întors pentru că îi era dor de meciurile cu Steaua, dar dorea să ajute echipa să se califice în play-off.

Nu se mai pune sub nici o formă problema ca Torje să rămână la Dinamo! El mai are un an de contract cu ruşii şi o să vadă de la vară ce o să se întâmple. Ori o să fie vândut definitiv la altă echipă ori îşi găseşte un angajament tot sub formă de împrumut, dar este clar că la Dinamo nu o să mai rămână.

Torje are valoare să joace în străinătate. Aceste meciuri din Liga 1 lui Gabi i-au prins bine, dar este mare păcat că Dinamo nu s-a calificat în play-off.

Fotbalul românesc avea mare nevoie de această formaţie în play-off. De spectacolul din tribune nici nu mai are rost să amintesc. Este mare păcat de tot ce s-a întâmplat. Torje şi-a dorit din tot sufletul să ajute Dinamo să se lupte în play-off. Dar poate că Dinamo o să facă treabă bună în Cupa României, deşi vor avea un meci greu la Craiova”, a zis Opria pentru Fanatik.

-->
Previous Cine va arbitra meciul U Craiova-Dinamo
Next Ultimele informații despre meciul de la Craiova

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *