Un jucător important din sezonul trecut dorit de FCSB


Dinamo va pierde în această vară o serie de jucători importanți pe care speră să obțină și o sumă de bani importantă. Din păcate, nu foarte mulți jucători sunt atractivi, lucru datorat formei slabe a echipei din tot campionatul.

Raul Albentosa, jucătorul adus în iarnă, a anunțat despărțirea de Dinamo zilele trecute. Acesta a fost ofertat de Universitatea Craiova, dar se pare că nu este singura echipă din Liga 1 care îl dorește.

Sport.ro anunță că FCSB a intrat pe fir și l-ar dori pe acesta, iar reacția impresarului acestuia nu a întârziat să apară.

„Am avut o serie de discutii cu cei de la FCSB pentru Raul, deocamdata lucrurile nu au evoluat. Din cate am inteles, Gigi Becali a aflat tarziu de aceste discutii pentru Albentosa si l-a desemnat pe Mihai Stoica sa decida daca il vor lua sau nu. Urmeaza sa vedem care este mutarea lor, intre timp, noi avem cateva oferte pe care le analizam. De altfel, singura oferta scrisa din campionatul romanesc este cea de la Craiova”, a declarat pentru www.sport.ro Marius Avram, impresarul lui Raul Albentosa.

Citește și:

Ionuț Chirilă: “Dinamo are nevoie. Faci un jucător de 7 milioane”

-->
Previous Plan pentru a o prelua pe Dinamo: ”Nea Mircea Lucescu mai era”
Next Deian Sorescu lăudat de un om important de fotbal: „Jucător de Premier League”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *