Un jucător important de la echipa de handbal a plecat


Clubul Sportiv Dinamo anunță în mod oficial despărțirea de conducătorul de joc tunisian al echipei de handbal, Kamel Alouini. După două sezoane de excepție, cu meciuri memorabile în tricoul alb-roșu, jucătorul în vârstă de 32 de ani a ales, din motive personale, o destinație mai aproape de țara sa de origine.

Kamel a fost scânteia din atacul dinamovist în ultimii doi ani, un coordonator care a știut să-și pună în valoare coechipierii, dar și să ia jocul pe cont propriu, atunci când a fost nevoie. Campion și supercampion cu Dinamo, Kamel Alouini a impresionat și în Liga Campionilor, unde ”alb-roșiii” au câștigat în ultimii doi ani grupa din care au făcut parte.

Clubul Sportiv Dinamo îi mulțumește lui Kamel Alouini pentru tot ce a realizat în tricoul alb-roșu, îi urează mult succes la noua sa echipă și îi transmite că oricând va fi binevenit la Dinamo.

Plecarea lui Kamel Alouini nu va rămâne descoperită. CS Dinamo a perfectat deja transferul unui jucător de valoare, care va fi anunțat în zilele următoare.

Previous Ionuț Șerban explică situația sa. Ce vor spaniolii
Next Gigi Mulțescu, anunț despre transferuri și strategia sa la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *