Un jucător experminentat rămâne la club


-->
Răzvan Patriche, cel mai experimentat jucător din lotul lui Dinamo, își va prelungi contractul cu gruparea din „Ștefan cel Mare” și va evolua în tricoul alb-roșu și în Liga 2.

Răzvan Patriche a fost primul transfer al lui Dinamo din pauza de iarnă, iar jucătorul de 36 de ani a evoluat în 11 partide în acest sezon fiind și o perioadă accidentat.

FANATIK a aflat în exclusivitate că fundașul central Răzvan Patriche va continua la Dinamo și în sezonul viitor din Liga 2. El va mai continua încă un an la Dinamo, chiar dacă a ajuns la a treia retrogradare din carieră, după cele cu Sportul Studențesc și Academica Clinceni, unde a evaluat în prima parte a campionatului trecut.

Din informațiile FANATIK, la Dinamo vor mai continua și Marius Tomozei, Alin Buleică, Mihai Eșanu sau Geani Creațu, la care se vor adăuga și jucători de la echipa a doua și juniori.

Lotul care se va prezenta luni sub comanda lui Gică Mihali este, potrivit Playsport, următorul:

Portari: Mihai Eșanu, Ștefan Fara, Denis Oncescu;

Fundași: Gabriel de Moura, Alin Buleică, Marius Tomozei, Răzvan Patriche, Marco Ehmann, Ricardo Grigore, Deniz Giafer, Alin Dudea, Marius Dragomir, Costin Amzăr, Ioan David Țone;

Mijlocași: Alin Demci, Antoni Ivanov, Geani Crețu, Claudiu Stan, Andrei Stelea, Valentin Borcea, Ahmed Bani, Antonio Bordușanu, Cristian Ionescu, Andrei Florescu;

Atacanți: Mario Șutru, Cristian Delciu, Cătălin Măgureanu, Daniel Dinu.

Citește și:

Rednic e contrazis de reprezentantul DDB: ”Nimeni”

Previous Ahmed Bani are 5 oferte de a pleca
Next Ivanovski a vrut să rămână la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *