Un jucător experminentat rămâne la club


Răzvan Patriche, cel mai experimentat jucător din lotul lui Dinamo, își va prelungi contractul cu gruparea din „Ștefan cel Mare” și va evolua în tricoul alb-roșu și în Liga 2.

Răzvan Patriche a fost primul transfer al lui Dinamo din pauza de iarnă, iar jucătorul de 36 de ani a evoluat în 11 partide în acest sezon fiind și o perioadă accidentat.

FANATIK a aflat în exclusivitate că fundașul central Răzvan Patriche va continua la Dinamo și în sezonul viitor din Liga 2. El va mai continua încă un an la Dinamo, chiar dacă a ajuns la a treia retrogradare din carieră, după cele cu Sportul Studențesc și Academica Clinceni, unde a evaluat în prima parte a campionatului trecut.

Din informațiile FANATIK, la Dinamo vor mai continua și Marius Tomozei, Alin Buleică, Mihai Eșanu sau Geani Creațu, la care se vor adăuga și jucători de la echipa a doua și juniori.

Lotul care se va prezenta luni sub comanda lui Gică Mihali este, potrivit Playsport, următorul:

Portari: Mihai Eșanu, Ștefan Fara, Denis Oncescu;

Fundași: Gabriel de Moura, Alin Buleică, Marius Tomozei, Răzvan Patriche, Marco Ehmann, Ricardo Grigore, Deniz Giafer, Alin Dudea, Marius Dragomir, Costin Amzăr, Ioan David Țone;

Mijlocași: Alin Demci, Antoni Ivanov, Geani Crețu, Claudiu Stan, Andrei Stelea, Valentin Borcea, Ahmed Bani, Antonio Bordușanu, Cristian Ionescu, Andrei Florescu;

Atacanți: Mario Șutru, Cristian Delciu, Cătălin Măgureanu, Daniel Dinu.

Citește și:

Rednic e contrazis de reprezentantul DDB: ”Nimeni”

-->
Previous Ahmed Bani are 5 oferte de a pleca
Next Ivanovski a vrut să rămână la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.