Un jucător dinamovist povestește calvarul provocat de Cortacero


Dinamo 2020 în era spaniolă este un coșmar din care te poți trezi doar cu ajutorul fanilor care se mobilizează exemplar pentru salvarea clubului.

Andrei Radu a explicat prin ce trec jucătorii și oamenii de la Săftica.

„În mod special, e de remarcat susținerea suporterilor lui Dinamo. Au venit mereu alături de noi, ne-au susținut moral și financiar, mai ales în ultimele meciuri. Au fost alături de noi și ne-au transmis o energie pozitivă care ne-a dat moral și încredere pentru aceste partide. Trebuie remarcată munca lui Cosmin Contra. A început să lege o echipă, dar e de remarcat și ce face acum mister Jerry Gane.

Acum câteva săptămâni, având în vedere condițiile grele care erau la Săftica, fanii ne-au rugat să jucăm pentru ei și asta nu poate decât să-ți ofere încredere și să te facă să fii cât mai determinat pe teren.

Sunt momente grele pentru toți cei care muncesc zi de zi la Dinamo, de la angajații clubului până la jucători. Nici angajații clubului de la Săftica n-au fost plătiți și nici promisiunile față de ei nu au fost respectate.

Un mare merit în toată această poveste îl au fanii lui Dinamo, care ne-au susținut tot timpul și ne-au promis că ne vor susține în continuare. Ei sunt singurii care ne mai susțin în aceste momente. Mi se pare un gest extraordinar că ne oferă prime din banii obținuți din bilete virtuale”, a explicat Andrei Radu.

Citește și:

Edi Iordănescu despre ”cazul Colțescu”: ”Trebuie susținut. Ia vedeți și trecutul lui Webo!”

Previous Mutare importantă la Dinamo: ”Marți anunțăm oficial”
Next Badea, declarații despre ajutorul oferit clubului: ”Am semnat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *