Un jucător dezvăluie relația pe care Negoiță o are cu fotbaliștii: ”Atunci l-am văzut”


Ionuț Negoiță este un patron ”ascuns” din toate punctele de vedere după ce nu mai reușește să găsească o formulă pentru a o duce pe Dinamo sus, dar nici nu este gata să vândă acum clubul. Mai ales că Mircea Rednic îi poate aduce din nou jucători din care poate obține profit în viitor. Deian Sorescu povestește singurul moment în care l-a văzut pe patronul echipei, într-un interviu pentru prosport.ro.

”A venit dânsul când Florin Bratu era antrenor. A venit la noi la Săftica, atunci l-am întâlnit. A vorbit cu noi, dar personal, faţă în faţă, nu am apucat să vorbesc. Colectiv am vorbit. Ne-a transmis ce era de transmis înainte de a începe campionatul”, a declarat Sorescu.

El a vorbit și despre prietenia cu Dan Nistor, dar și pe ce post se simte cel mai bine în teren.

”Mă înţeleg bine cu toţi colegii. Cu Dan Nistor m-am înţeles bine de când am venit, l-am cunoscut înainte să ajung la Dinamo şi asta cred că a fost şi probabil de aici şi prietenia apropiată. Aici sunt băieţi super ok, sfatul a fost să muncesc şi să-mi doresc mereu mai mult decât am realizat acum.

Pentru mine este important să acumulez cât mai multă experienţă, asta îmi doresc eu. Într-adevăr, mă simt cel mai bine pe postul de mijlocaş stânga sau dreapta, dar dacă dânsul consideră că mi se potriveşte postul de fundaş dreapta, voi încerca să mă antrenez şi să fur meseria de la jucători cu mare experienţă de fundaş dreapta”, a încheiat Deian Sorescu.

Citește și:

Cine sunt cei doi dinamoviști care au tras tare în vacanță. Ce amenzi pregătește Rednic

-->
Previous Ce mai face Grozav după despărțirea de Dinamo
Next EXCLUSIV Un fotbalist de la Dinamo anunță: ”Am fost găsit eu țap ispășitor”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *