Un jucător dezvăluie ce s-a întâmplat în vestiar în 2018: ”Este dificil”


-->
Daniel Popa a dezvăluit cu ce probleme s-au confruntat jucătorii în 2018 de au ajuns să încheie sezonul pe locul 11, chiar dacă au avut un buget de primele 4-5 echipe din Liga 1. El consideră că schimbările dese de antrenori i-au afectat cel mai mult pe jucători.

”A fost un an cu adevărat greu pentru că aveam speranţe că puteam realiza mult mai mult decât am făcut-o anul trecut. Am început bine, însă ceva s-a întâmplat şi a urmat o serie de meciuri fără victorie.

Mai avem cinci meciuri şi important ar fi să le câştigăm pe toate. Clar aveam şanse mai mari pentru accederea în playoff dacă nu pierdeam la Giurgiu. Acum şansele sunt doar matematice, însă realitatea este că e aproape imposibil. Poate de o minune am avea nevoie pentru a ajunge pe locul şase. Să se încurce toate echipele şi noi să câştigăm tot. E greu.

Au fost multe schimbări de antrenori. Este dificil să te acomodezi cu stilul fiecărui antrenor. E nevoie de ceva timp, timp pe care nu l-am avut la dispoziţie. Cu toţii am vrut să ne îndeplinim obiectivul însă ne-am pierdut din încredere. Asta a fost principala noastră problemă.

Finalul campionatului trecut a fost o perioadă bună pentru mine pentru că am reuşit să îmi ajut echipa şi să marchez însă nu-mi explic ce s-a întâmplat în acest sezon. Am avut meciuri titular, mi-am dorit foarte mult să înscriu, dar nu m-am ridicat la nivelul aşteptărilor. Un singur gol, este dezamăgitor pentru mine. E frustrant. Mi-am făcut autocritica şi voi da tot ce am mai bun în aceste meciuri pentru a-mi demonstra în primul rând mie că nu a fost întâmplător ce am făcut în sezonul trecut.

Eu mai am contract cu Dinamo încă patru ani. Ştiu că se cere suma de 200.000 de euro pe mine. Orice echipă mă poate transfera dacă dă aceşti bani. Însă eu vreau să rămân la Dinamo, sunt tânăr. Mi-am pierdut încrederea din cauza situaţiei echipei. Şi eu sunt vinovat pentru această situaţie. O vom scoate însă la capăt. Altfel vor sta lucrurile în 2019. Sper ca noul an să ne aducă mai multe bucurii şi, cine ştie, poate un loc în playoff”, a spus Daniel Popa, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Previous Un fotbalist cu 9 goluri la Dinamo anunță: ”Sunt tânăr, vreau să rămân”
Next OFICIAL Rednic negociază cumpărarea lui Dinamo. Cine se mai implică

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *