Un jucător de la Euro, amintiri de la meciul cu Dinamo: „Infern”


În aceasta seară, România a găzduit primul meci din istorie de la EURO. Austria-Macedonia de Nord s-au terminat cu scorul de 3-1.

Goran Pandev, cel care a marcat unicul gol al Macedoniei, a vorbit înaintea partidei pentru Playsport și a rememorat partida dintre Dinamo și Lazio de pe stadionul 23 august.

„Eu am jucat de două ori la Bucureşti. Acum câteva luni împotriva României, dar şi în urmă cu 14 ani contra lui Dinamo Bucureşti. Bineînțeles, atunci era vechiul stadion, dar a fost arhiplin. A fost o atmosferă incredibilă, ca într-un infern, pentru că era un meci decisiv pentru calificarea în grupele Ligii. Am dat golul de 2-1 şi am mai dat un assist pentru Tomasso Rocchi. Pentru mine este un sentiment plăcut să revin şi să joc din nou la Bucureşti, unde am amintiri extraordinare”.

Fotbalistul cu cele mai multe goluri marcate în istoria micuței țări din Balcani a vorbit şi despre şansele de calificare la Mondial, unde echipa sa se află pe poziția a doua, iar în ultimul meci a reuşit surpriza grupei, învingând Germania, scor 2-1.

„Eu cred că avem şanse mari de calificare şi la Campionatul Mondial. Am făcut trei meciuri foarte bune până acum, chiar dacă am pierdut contra echipei voastre. Vom întâlni Armenia pe teren propriu în meciul următor şi cred că dacă vom câştiga, vom lua o opțiune serioasă pentru calificarea la Mondial”, a adăugat Pandev.

„L-am avut coleg de echipă pe Radu şi merită toate felicitările pentru realizările sale. Este un fotbalist şi un om de mare calitate. Eu păstrez legătura cu el şi acum. Aşa cum o păstrez şi cu Cristi Chivu. Amândoi sunt prietenii mei. Sunt oameni de mare calitate în primul rând, apoi sportivi excepționali”, încheie fotbalistul care va împlini 38 de ani pe 27 iulie.

Citește și:

Daniel Buzdugan: ”Nu din cauza grecilor, ci a concetățenilor noștri ”competenți””

-->
Previous 3 jucători din Liga 1 pe lista lui Dinamo
Next De la FC Barcelona, direct la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *