Un jucător de la Dinamo nu mai suportă: ”Nu trebuie să fiu condamnat”


Dinamo are cel mai atipic jucător din Liga 1 în propria curte. Ionuț Șerban este din 2013 la Dinamo, dar nu primește nicio șansă să joace deși i se mărește salariul anual. Iar el spune că ori joacă, ori pleacă. În acest caz, echipa din Ștefan cel Mare trebuie să-i plătească lui Șiman 1 milion de euro.

„Poate pentru un om care cunoaşte fotbalul din faţa televizorului, situaţia pare să-mi fie pe plac. Am un salariu bunicel, mă antrenez şi iau bani. Însă, pentru un jucător în vârstă de 23 de ani, care de trei ani nu prea a jucat, situaţia nu este foarte plăcută. Da! Am un salariu, însă nu trebuie să fiu condamnat pentru aceşti bani. Eu sunt plecat de lângă familie de la 12 ani, mă antrenez în fiecare zi, îmi petrec mare parte din timp în cantonamente, nu primesc banii pentru că stau acasă, în fotoliu”, spune Şerban pentru prosport.ro.

Apoi a continuat:

„A apărut în presă, de curând, că eu aş fi solicitat prelungirea contractului şi o mărire salarială. Neadevărat! În primul rând, educaţia nu îmi permite să am astfel de pretenţii având în vedere că am jucat 15 meciuri în ultimii trei ani. Cât despre prelungire nu se poate discuta. Un om care a făcut performanţă în orice sport ştie că nu e posibil ca un sportiv să îşi dorească să rămână într-o situaţia ca a mea, să stea pe bară, să se uite la meciuri şi să încaseze bani. Am solicitat un singur lucru, am rugat să se găsească o soluţie să joc, dacă nu se poate la Dinamo, să pot merge în altă parte! Nu pot fi fotbalist până la 60 de ani, timpul trece, iar această situaţie este neplăcută”.

Citește și:

EXCLUSIV Un fost dinamovist e la un pas de revenirea în Liga 1

-->
Previous Degeaba au avut buget de podium! Ce bani s-au aruncat la gunoi
Next EXCLUSIV Un fost dinamovist e la un pas de revenirea în Liga 1

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *