Un jucător de la Dinamo își arată abdomenul: ”Să mai spuneți acum că sunt gras”


captură gsp.ro
Mircea Rednic a spus acum câteva zile că Simon Zenke ar mai trebui să mai dea jos un kilogram, asta după ce Cornel Dinu spunea după ce a debutat la Dinamo că e bun de dus la Cătălin Botezatu și că vine direct de la bucătărie. Acum, nigerianul a vrut să arate că a slăbit cu adevărat: și-a ridicat tricoul cu Dinamo și a arătat ce abdomen lucrat are.

”Basarab Panduru: Mai au puţin şi pleznesc chiloţii pe el…

Cornel Dinu: Comentariul a fost inspirat, a zis că vine direct de la bucătărie, dar pe mine m-a speriat altceva. Că scapă undeva în partea dreaptă şi îşi pierde mingea de la picior, bine, probabil că nu e antrenat, o avea nişte calităţi, că arată bine aşa, şi pe el dacă pui o haină îl duci la Botezatu. Să poarte nişte sacouri. Îi scapă mingea şi centrează din alunecare.”, acestea au fost comentariile pe care le-au făcut cei doi specialiști Telekom Sport după debutul lui Zenke din meciul cu FCSB, 1-1.

Acum el a slăbit și se poate mândri cu greutatea pe care o are.

”Când am venit la Dinamo nu mai jucasem fotbal de 6 luni, așa că este normal să am kilograme în plus. Dar muncesc. Antrenorul este mereu în spatele meu, trebuie să pierzi unul, două kilograme. Niciodată nu am fost atât de slab ca acum de când sunt jucător profesionist. Am fost să alerg în fiecare zi în Franța pentru că antrenorul a spus: ”Simon, trebuie să mai slăbești, trebuie să mai slăbești!”. Niciodată nu am fost așa. Acum am 81 de kilograme și în toată cariera mea am avut între 83 și 85 de kilograme. Când am venit cred că aveam 85. Acum le-am dat jos și trebuie să mă obișnuiesc cu acest regim și să pun osul la treabă pentru Dinamo”, a declarat Simon Zenke pentru doardinamo.ro.

Citește și:

INTERVIU PREMIUM Zenke se destăinuie: ”Deocamdată sunt nimeni la Dinamo, dar muncesc să fiu Rege”

-->
Previous Rednic l-a eliminat, el și-a găsit angajament sub comanda lui Lobonț la Cluj!
Next Linas Klimavicius, caracterizat de un fost coechipier. Ce puncte slabe are

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *